Love Island -Tommy joutui kotimatkalle – kertoo koskettavalla tavalla myrskyistästä suhteestaan Nikitaan: "Hän ei ole mitään sitä, mitä kaikki muut"

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi. Koituuko perheenlisäys Jennin ja Juhon kohtaloksi? Illalla saarelaiset saavat tekstiviestin, eikä mikään ole sen jälkeen kuin ennen.

Love Island Suomen suosikkikomistus joutui kotimatkalle villasta pitkäaikaisen parinsa Nikitan kanssa. 

Love Island Suomi -ohjelmassa nähtiin tänäiltana toisen kauden viimeinen parinpudotus. Kolme finalistiparia selvisivät, ja katsojaäänten perusteella vähiten ääniä saanut pari joutui lähtemään kotimatkalle. 

Viimeisenä parina Love Island Suomi -villasta joutuivat lähtemään Tommy ja Nikita

Pari on pitänyt yhtä toistensa kanssa ohjelman ensimmäisestä päivästä lähtien, eivätkä heidän tiensään ole erkaantuneet hetkeksikään. Tommy kertoo olevansa erittäin hyvillä mielin kuluneista lähes kahdesta kuukaudesta. 

– Aika jännittävä fiilis, että mitä se ulkomaailma sitten tuo tullessaan. Kivaa, että pääsee näkemään kavereita ja muuta. Tiesin, että tää tulee olemaan vähän isompi kokemus, mutta en tajunnut kuinka kauan olisin tuolla, melkein alusta loppuun käytännössä. Kyllä tuossa rupesi vähän jo tulemaan koti-ikävä. 

Tommy kertoo halunneensa jo tovin ajan päästä näkemään, millaista elämä villan ulkopuolella tulee olemaan Nikitan kanssa. Vaikka voittoa ei tullut, mies ei sitä harmittele. Tommy kertoo, ettei tullut ohjelmaan voittorahojen perässä.

– Osallistuin siinä mielessä, että olisi oikeasti tosi siistiä, että pääsee tapaamaan jonkun erilaisessa ympäristössä ja että olisi aikaa siinä, että ehtii ihastua siihen. Mä voitin siinä mielessä, että mulle kävi juuri näin. Se olisi ollut vähän liian hyvää ollakseen totta, jos olisi vielä voittanut koko kilpailun. 

Miehen mukaan hänellä ja Nikitalla menee tällä hetkellä hyvin ja heillä on hyvä tilanne suhteessaan. Kaksikon suhde villassa on ollut toisinaan melkoista vuoristorataa, ja heidän välillään on nähty niin riitoja kuin vahvaa ihastumista. 

– Nikita on tosi ainutlaatuinen ihminen ja persoona. Mennään ehkä hänen tahtiinsa tässä hommassa, mun mielestä me ollaan jo parisuhteessa mutta häneltä se vaatii vielä lisää, että hän pystyy sen statuksen ottamaan. Me ollaan puhuttu, ettei enää nähdä muita, niin mä näkisin että se olisi jo parisuhde. 

Erilaisuus viehätti alusta asti

Tommyn mukaan kaksikon ei kuitenkaan tarvitse sanallistaa tai alleviivata suhteensa statusta, vaan tärkeintä on, että he itse tietävät miten he etenevät yhdessä. Kumpikin on tällä hetkellä samalla sivulla suhteestaan ja he odottavat sen rakentamista kummankin arkielämät yhdistäen. 

Vaikka Tommyn ja Nikitan välillä nähtiin riitoja, he ovat pystyneet ne aina sopimaan. Kaksikko on löytänyt tavan kommunikoida ja keskustella vaikeista tilanteista. Vaikka ulkopuoliselle parin suhde saattaisi vaikuttaa vaikealta, ei se Tommyn mukaan sitä ole. 

Tällä hetkellä Tommy kertoo olevansa vahvasti ihastunut Nikitaan. Hän ei olisi uskonut parin päätyessä yhteen ohjelman ensimmäisenä päivänä, että näin olisi käynyt. 

– Mietin, että nyt on ulkonäöllisesti semmoinen, joka on täysin mun makuun, mutta mietin, että pakko tässä on joku vika olla. Mutta se onkin virhe, että asettaa ennakkoluuloja. Sitten pääsi tutustumaan tuohon ihmiseen, niin ihastumisprosessi oli sen jälkeen aika helppo. 

Tommy kertoo Nikitan olevan todella erityinen ihminen, jollaista hän ei ole aiemmin tavannut. 

– Nikitassa parasta on se, ettei hän ole mitään sitä, mitä kaikki muut. Hänessä on niin paljon kaikkia puolia, että hän ei tylsistytä mua millään tavalla. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja