Ero Love Island -villassa! Kaunotar lataa suorat sanat parilleen: "Meidän on turhaa edes yrittää"

1:30
Illan jaksossa yksi pari eroaa ja toiset loukkaantuvat pelissä julki tulevista salaisuuksista. Yksi pareista puhuu tunteistaan avoimemmin kuin koskaan aiemmin ja rakkaus-sana mainitaan.

Love Island Suomi -ohjelman Janita laittaa pisteen suhteelle Akun kanssa ja Eetu taas tunnustaa voimistuvat tunteensa Sofiaa kohtaan. 

Love Island Suomi -villassa siirrytään tänäiltana nopeasti tunnelmasta toiseen, kun rakkauden saari täyttyy parien suhteiden etenevistä kuvioista. 

Ohjelmassa on jo tovi seurattu sitä, kuinka Aku ja Janita ovat pohtineet keskenään, voisiko heidän välillään olla romanttisen tulevaisuuden mahdollisuus. Aku päätti tehdä todellisen aloitteen tällä viikolla ja yllätti Janitan piilosta ja yrittämällä suudella tätä. 

Janita ei teosta vaikuttunut, sillä tänään hän päättää vaiheilun Akun kanssa lopullisen oloisesti. 

– Noi pusutkin on ihan tiedätkö kuin olisi paras kaveri. Että meidän on ehkä ihan oikeasti turhaa edes yrittää, Janita toteaa Akulle. 

– Mä en ala semmoiseen, etten mä tiedä onko tuo mun toinen osapuoli tuossa 13-vuotias teinipoika vai onko se ämmä, kirjaimellisesti, Janita tilittää myöhemmin muille villan asukkaille. 

Tunnelma tiivistyy villassa myös päivän aikana pelattavan pelin aikana, jossa asukkaat saavat ensimmäistä kertaa vihiä siitä, mitä heistä puhutaan ulkomaailmassa. Peli saa erityisesti Jennin mietteliääksi omasta tilanteestaan Juhon kanssa. 

Illalla sinkuilla on edessään parinvalinta, jossa kuullaan eräs suuri tunnustus Eetun toimesta. 

– Olen tavannut semmoisen ihmisen, johon olen rakastumassa, Eetu tunnustaa tulipaikalla parilleen Sofialle herkistyneenä.

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

5:36

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja