Sofia ja Eetu voittivat Love Island Suomen – tällainen tulevaisuus heitä odottaa: "Se on ollut ratkaisevaa"

2:29
Viimeinen päivä villalla on tunteikas, sillä saarelaiset saavat terveisiä koti-Suomesta. Ilta huipentuu finaaliin, jossa kruunataan Love Island Suomen toisen kauden voittajapari.

Love Island Suomen villaan ensimmäisenä päivänä astelleet Sofia ja Eetu voittivat toisen kauden finaalin ja valitsivat rakkauden. 

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi on tullut päätökseensä. Toisen kauden voittajiksi kruunattiin Sofia ja Eetu, jotka kumpikin astelivat rakkauden saarelle sen ensimmäisenä päivänä kaksi kuukautta sitten. 

Pari on pitänyt yhtä lähes ohjelman alusta lähtien. Eetu valitsi Sofian parikseen ensimmäisessä tulipaikan parinvalinnassa, eivätkä heidän tiensä ole sen jälkeen erkaantuneet. Pari kertoo olleensa aidon yllättynyt siitä, että katsojat äänestivät heidät koko kauden voittajiksi.  

– Ei usko tätä vielä oikein todeksi. On kyllä kiitollinen ja onnellinen olo, Sofia kertoo. 

– Ei sitä olisi uskonut, että näin käy. Olin jo voittanut ajat sitten, kun löysin tämän tyypin, nainen jatkaa. 

Kaksikon mukaan se, että heidän Love Island -matkansa on nyt tullut päätökseensä, tuntuu kertakaikkiaan uskomattomalta. Heidän mukaansa tapa, jolla he lähtivät pois villalta oli kuitenkin mitä parhain: yhdessä muiden finalistien kanssa, joista tuli viikkojen aikana heille kummallekin erittäin läheisiä. 

Sofia ja Eetu kulkivat yhdessä pitkän matkan Love Island -villalla ja nyt he ovat olleet yhdessä jo liki parin kuukauden ajan. Parin mukaan suurempia epäilyksen tunteita ei matkan varrella ole tullut, pieniä tuntemuksia lukuun ottamatta. 

– Esimerkiksi silloin, kun sanoin Eetulle, että me ei puhuta, niin kyllä mä silloin mietin, että onko tämä homma nyt tyssännyt paikoilleen ja ollaanko me vain pari. Mutta sitten me saatiin sekin puhuttua. Ei muuten ole kyllä ollut mitään epäilystäkään, Sofia miettii. 

– Kyllä huomasi heti, että Sofia on semmoinen huikea tyyppi ja semmoinen positiivinen ihminen, mitä olen etsinytkin. Iloisissa ja vähän surullisissakin hetkissä, kyllä ne fiilikset vaan vahvistui siitä. Se oli hieno huomata, Eetu jatkaa. 

Yhteinen elämä odottaa

Pariskunta odottaa pääsevänsä yhdessä kotiin ja aikaa, jolloin he aloittavat yhteisen arkensa yhteen sovittamisen. Sofia ja Eetu sopivat jo villalla ollessaan seurustelevansa, eli he palaavat kotiin tyttö- ja poikaystävänä. 

Suomeen palattuaan pari aikoo hengähtää hetken ja elellä hissukseen. 

– Aluksi Eetu tulee mun luokse ja tietenkin jossain vaiheessa tulee se hetki töidenkin takia, että ollaan eri kaupungeissa. Mutta kyllä me nähdään ja tehdään kaikkemme, että tämä jatkuu, Sofia kertoo. 

– Tämä on uusi asia taas meille kummallekin, kun ollaan puhuttu tuolla villassa paljon yhteisestä ajanvietosta ulkopuolella ja mitä sitten tehdään. Niin on oikeasti hienoa päästä tekemään niitä asioita ja viettämään sitä yhteistä aikaa, Eetu pohtii. 

Sofian mukaan Eetussa parasta on se, että miehellä riittää huumoria ja hänen kanssaan on aina hauskaa viettää aikaa.

– Sun kanssa on aina helppoa keskustella ja sä tavallaan myös rauhoitat mua semmoisissa vaikeissa tilanteissa. Saat mut rauhoittumaan ja tuot mussa myös ne parhaat puolet esille. Sä olet ihan upea tyyppi, Sofia kertoo katsoen hellästyi hymyilevää Eetua. 

Eetu on samoilla linjoilla myös Sofian parhaiden puolien suhteen. 

– Mulla on vaan aina niin hauskaa Sofian kanssa, se on oikeasti tärkeää. On löytänyt semmoisen ihmisen, kenen kanssa haluaa suunnitella tulevaisuutta ja kenelle haluaa tehdä niitä asioita. Se on ollut mulle ratkaisevaa, Eetu toteaa. 

Kun Sofia ja Eetu julistettiin Love Island Suomen voittajiksi, heillä oli kuitenkin edessään vielä yksi tehtävä: heidän täytyi valita rahan ja rakkauden välillä. Jos toinen olisi valinnut rahan, olisi koko 25 000 euron voittopotti mennyt yksin tälle. Mikäli kumpikin olisi valinnut rahan, ei kumpikaan olisi saanut mitään. Kummankin valitessa rakkauden pari jakaisi voittopottinsa. 

Ja niinhän siinä kävi. Rakastunut pari valitsi rakkauden, ilman epäilyksen häivääkään. 

Suuria suunnitelmia voittopotin käytölle ei vielä ole, mutta jotain ideoita on heitelty ilmoille. 

– Sulle sukset. Mä voin lainata mun äidin suksia vielä, Sofia toteaa hymyilevänä Eetulle. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:13

Love Island UK -sarjan 5. kausi C Moressa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja