Mainos

Draamaa ja odottamattomia käänteitä Love Islandissa – Arttu ja Oliver kilpailevat Nean suosiosta, uusi mies saapuu muuttamaan pelin suunnan

2:34
Saarella suhdesoppaa hämmentää tieto lähestyvästä parinvalinnasta.

Love Island Suomi -villassa eletään dramaattisia päiviä, kun muutos häilyy jatkuvana ilmassa. 

Love Island Suomi -ohjelmassa draaman ainekset ovat käsillä, kun neljännessä jaksossa koittaa ohjelman ensimmäinen parinvalinta. Hetket ennen valintaa ovat käänteitä ja yllätyksiä täynnä, kun saarelaiset spekuloivat tuntojaan toisilleen minkä ehtivät. 

Villan mielenkiintoisin ihmissuhdekuvio lankeaa tällä hetkellä NeanArtun ja Oliverin harteille. Aiemmin tällä viikolla nähtiin, kuinka Nea ja Arttu kiinnostuivat toisistaan Love Islandin toisen kauden ensimmäisillä treffeillä, ja jatkoivat toisiinsa tutustumista myös villassa. 

Pakkaa tuli kuitenkin sekoittamaan Oliver, joka osoitti Nealle varovasti olevansa kiinnostunut tästä. Tuolloin Nea kertoi olevansa kiinnostunut tosissaan Artusta, mutta haluavansa kuitenkin pitää toistaiseksi vaihtoehtonsa avoimina. 

Arttu puolestaan keskustelee hänestä kiinnostuneen Sannin kanssa ja tekee selväksi, ettei näe parin välillä romanttista tulevaisuutta. 

Ennen tulevaa parinvalintaa nähdään yllätävä hetki, kun Oliver kertoo Nealle aikovansa valita tämän parikseen illalla, mikäli hän saa siihen mahdollisuuden. Mies tiedustelee naiselta, käykö tämä hänelle. Arttu ja Nea puolestan keskustelevat omasta tilanteestaan, jota Nea tuskailee, sillä tämä ei osaa päättää mitä tekisi. 

Monimutkaisesta tilanteesta tulee vielä mutkikkaampi, kun illan parinvalinta koittaa. Pakka sekoittuu entisestään juontaja Shirly Karvisen ilmoittaessa, että ensimmäisen valinnan saa tehdä juuri sillä hetkellä villaan astuva Joel

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja