Love Islandin kolmiodraama syvenee – itku ja mustasukkaisuus valtaavat villan: "Mitä voisin tehdä, etten loukkaisi sua"

1:54
Tunteet kuumenevat ja Love Islandin kolmiodraama syvenee illan jaksossa

Love Island Suomessa tunteet Nean, Akun ja Oliverin välillä tiivistyvät. 

Love Island Suomessa nähtiin tällä viikolla dramaattinen ja käänteentekevä hetki, kun yksi villan vahvoista pariskunnista, Nea ja Oliver rikottiin. Vastikään villaan saapunut Aku teki lupaamansa rohkean peliliikkeen ja valitsi Nean parikseen keskiviikkoiltana nähdyssä parinvalinnassa. 

Nea oli aiemmin kertonut Akulle olevansa erittäin kiinnostunut Oliverista ja haluavansa todella yrittää parina tämän kanssa. Tästä huolimatta Aku valitsi Nean parikseen, ja lopulta Oliver päätyi Jennin pariksi jäätyään viimeiseksi mieheksi Jennin vanhan parin Petterin rinnalle. 

Vaikka Nea ja Oliver päätyivät valinnan jälkeen yhdessä sohvalle nukkumaan, illan jaksosta julkaistussa videossa nähdään, kuinka pariskunnan välit alkavat rakoilla. Nea lähentyy myös tuoreen parinsa Akun kanssa. Akun Nealle antaman hierontahetken lomassa kaunotar tekee yllättävän tunnustuksen. 

– Voidaan jatkaa mun puolesta, Nea hihittelee. 

Tilanne saa aikaan kuhinaa myös muiden saarelaisten keskuudessa, jotka koittavat arvuutella, mikä sen oikea laita todellisuudessa on. Muun muassa Eetu pohtii parinsa Sofian kanssa, voisiko Nea olla todellisuudessa kiinnostunut Akusta. 

– Jos mä käyttäytyisin noin, niin mulla olisi fiiliksiä, Sofia lataa.

Tilanteesta harmistunut Oliver kohtaa entisen parinsa purkaakseen tuntojaan. Tilanne kärjistyy Nean itkuun. 

– Mä tiesin, että tästä tulee tällainen, mulle käy aina näin, Nea nyyhkii. 

– Ainut, mitä voisin tehdä, etten loukkaisi sua, on että hengaisin vain sun kanssa? Nea kysyy Oliverilta, ja ryntää tämän jälkeen itkien pois tilanteesta. 

Jaksossa nähdään myös onnellisia pariskuntahetkiä, kun Eetu ja Sofia pääsevät kahdestaan treffeille ja tunnustavat toisilleen yhä syveneviä tunteitaan. 

Villalla taas draama jatkuu toisaalla, ja tällä kertaa Meri löytyy itkemästä Inkan kainalosta. Meri on ollut lähes viikon ajan Joelin pari. 

– Miuta ärsyttää se, kun mie aina oikeasti luotan ihmisiin, että mitä ne sanoo on totta ja he eivät sanoisi mitään turhaan. On niin tyhmä olo, Meri nyyhkii. 

Katso alla olevalta videolta MTV Uutisten kertaus Love Islandin viikon kiihkeimmistä tapahtumista!

5:33

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja