Ero! Suhdesopallaan kohauttanut Love Island -pari päätti suhteensa: "Mä en saa tätä toimimaan"

2:46
Love Island -Oliver ja Nea erosivat

Love Island Suomessa jo tovin sitkeän suhdesopan keskellä olleet Nea ja Oliver päätyivät eroon. 

Love Island Suomessa on muutaman viikon ajan seurattu silmä kovana alati kiihtyvää draamaa entisen parin Nean ja Oliverin välillä. Kaksikon ongelmat alkoivat alunperin muutama viikko sitten, kun heidät hajotettiin parina villaan saapuneen Akun toimesta, eikä tulevaisuus ole muuttunut tähän mennessä yhtään valoisammaksi. 

Nean ja Oliverin pariuden hajottamisen jälkeen kaksikon välejä ovat värittäneet lähinnä riidat sekä mustasukkaisuus. Tällä viikolla kaksikko tuli lopulta päätökseen tilanteessaan. 

Nea kertoi viikon ensimmäisessä jaksossa, että hänen tunteensa Oliveria kohtaan ovat muuttuneet. Hänestä ei enää tunnu luonnolliselta olla miehen lähellä ja kaiken draaman jälkeen orastavan ihastuksen tunteet ovat muuttuneet kaverillisiksi. 

Oliver kohtasi Nean illan jaksossa kertoan, kuinka häntä harmittaa naisen etäisyys häntä kohtaan. Mies totesi näkevänsä, mihin tilanne on menossa. 

– Mä en ala esittämään! Mä en oikeasti ala esittämään täällä yhtään mitään enkä mä pysty esittämään, Nea tiukkasi Oliverille. 

Oliver ilmaisi naiselle turhautumisensa siihen, että pariskunnan oli tarkoitus yrittää vielä suhdettaan yhdessä, mutta he eivät kuitenkaan ole näin tehneet.

– Ehkä se on vaan merkki siitä, että mä en saa tätä toimimaan, Nea totesi. 

– No sitten se on, Oliver vastasi kaksikon välillä vallinneen hiljaisuuden jälkeen.

Oliver kertoi myöhemmin kokevansa ratkaisun olevan hyvä, vaikka hän olisi itse ollut vielä valmis yrittämään Nean kanssa uudestaan. 

– Mutta jos molemmat eivät ole samaa mieltä, niin sitten on parempi jatkaa tällä tavalla. 

Kaksikko päätyi sopimaan olevansa vain kavereita halaten toisiaan. Tilanne ei kuitenkaan ollut täysin ohi, sillä turhautuneet osapuolet jatkoivat vielä tovin aiheen puimista.  

– Mennään nyt tällä tavalla, ettei enää jauheta tuosta, Oliver päätti keskustelun. 

tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja