Merkittävä parinpudotus on tehty – tämän kaksikon taival Love Island -villassa päättyi

1:26
Tommy ja Nikita ottavat yhteen rajummin kuin koskaan aikaisemmin. Onko tämä parin loppu? Illalla kokoonnutaan tulipaikalle ja yksi pari lähtee kotimatkalle.

Love Island Suomi -ohjelman joutuivat jättämään Oliver ja Michelle. 

Love Island Suomi -villalla nähdään jälleen uudet hyvästit. 

Illan tullen saarelaisille saapuu viesti tulevasta parin pudotuksesta. Aku ja Oliver toteavat yhteen ääneen, että he lähtevätkin tästä pakkaamaan.

Sanni toivoo, että Aku ja hän saisivat jatkaa vielä tutustumista saarella, koska hänen hyvä fiiliksensä Akusta on jälleen palannut. Jenni toteaa, että pareista kuka vain saattaa lähteä tänään kotiin.  

Tulipaikalla saarelaisille tulee viestitse tieto, että katsojat ovat äänestäneet suosikkipariaan ja vähiten ääniä saanut pari jättää Love Island villan taakseen.

Sanni ja Aku yllättyvät kovasti, kun heidän nimensä sanotaan viimeisenä turvassa olevana parina ja saarelaiset hyvästelevät kotimatkalle Michellen ja Oliverin.

Ennen kuin Michelle ja Oliver sulkevat viimeisen kerran villan oven takanaan, saarelaiset ihastelevat vielä yhdessä villaa, matkaansa ja yhteistä kokemustaan Oliverin pitämän puheen saattelemana.  

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja