Loukkaantuneen Teemu Pukin poissaolon pituus selvisi – Norwich-valmentaja: "Suomi halusi epätoivoisesti peluuttaa häntä"

Norwichin suomalaisjalkapalloilija Teemu Pukki on sivussa kahdesta kolmeen viikkoa takareisivamman takia, arvioi Mestaruussarjassa pelaavan englantilaisseuran manageri Daniel Farke.

Pääkuvan videolla juttua Huuhkajien ja Kreikan välisestä ottelusta, jossa Pukki loukkaantui.

Kovassa maalivireessä ollut Pukki loukkaantui maanantaina Suomen ja Kreikan välisessä Kansojen liigan ottelussa.

– On aina suuri kunnia pelata maalleen, mutta painolasti on aina suuri. Teemu on varsin tärkeä Suomelle. He halusivat epätoivoisesti peluuttaa häntä. En kuitenkaan valita loukkaantumisesta. Meidän täytyy selvitä asian kanssa, Daniel Farke kertoi Norwichin verkkosivujen mukaan.

Farke myös avasi vammaa tarkemmin.

– Teemu Pukki tulee olemaan kaksi tai kolme viikkoa sivussa takareisivamman takia. Hänellä on pieni repeämä, mutta se voisi olla pahempikin. Hän ei matkusta kanssamme huomenna eikä pelaa (Aston) Villaa vastaan. Brentford-pelille on pientä toivoa. 

Aston Villaa vastaan Norwich pelaa kotonaan ensi tiistaina, kun taas Brentfordia joukkue isännöi ensi viikon lauantaina. Jos arvioi kahden–kolmen viikon toipilasajasta pitää kutinsa, Pukki voisi päästä mukaan jo Suomen seuraavaan otteluun, joka pelataan Kreikkaa vastaan 15. marraskuuta.

"Olen uskomattoman tyytyväinen"

Farke arvioi Pukin loukkaantumisen olevan hyvä näytönpaikka joukkueensa muille hyökkääjille.

– Olen uskomattoman tyytyväinen hyökkääjiimme tällä hetkellä. Teemu on tehnyt paljon maaleja. Jordan (Rhodes) on pelannut vähemmän, mutta aina suoriutunut hyvin ja Dennis (Srbeny) on pelannut paljon vähemmän, mutta maalannut ollessaan kentällä. Tämä on hyvä mahdollisuus Jordanille ja Dennisille.

Pukki on joukkueensa ykköspyssy iskettyään tällä kaudella Englannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla Mestaruussarjassa viisi maalia.

Lue myös:

    Uusimmat