Lotossa ennätyspitkä jännityspiina – 12 viikkoa ilman täysosumaa: Mutta miksei 14,6 miljoonan euron potti ole noussut viikkoihin? Veikkaus vastaa

Veikkauksen Loton päävoitto on ollut jakamatta historialliset 12 viikkoa.

– Kyllä tämä on ainutlaatuinen tilanne, tänään käynnistyi 12 viikko, kun täysosumaa ei ole löytynyt, kertoo Veikkauksen tiedottaja Riikka Hauhia.

Hauhian mukaan 2000-luvulla on ollut muutamia 7-9 viikon putkia, jolloin 7 oikein -tulosta ei ole napsahtanut kenellekään.

Loton päävoiton jakamisen pituuden lisäksi historiaa rikotaan nyt myös potin suuruudella. Jaossa on jo neljättä viikkoa putkeen Loton historian suurin potti vailla ottajaansa, 14,6 miljoonaa euroa.

Potti jämähtänyt paikalleen

Loton potti nousi joulukuussa kymmenestä miljoonasta eurosta suoraan 14,6 miljoonaan, mutta ei ole tämän jälkeen hievahtanut suuntaan jos toiseen. Hauhian mukaan Veikkaus päättää päävoiton suuruuden viikoittain.

– Mikään sääntö ei määrää, että Loton potin pitäisi nousta jokaisella kierroksella. Se on tarjous, jonka Veikkaus takaa, että pelaaja varmasti saa, jos voittaa, Hauhiala selventää.

Aiempi Loton ennätyspotti on suuruudeltaan 14,5 miljoonaa euroa. Sen voitti yksi pelaaja viime vuonna kierroksella 22 kesän korvilla.

– Toivotaan, että ihmisillä on nyt onni myötä ja päästään rikkomaan uusia ennätyksiä voittorintamalla, Hauhiala päättää.

Lue myös:

    Uusimmat