Lordi-yhtyeen jäsenet surevat Otusta Twitterissä: Jätit meidät liian aikaisin

Musiikkimaailma sai suru-uutisia myöhään tiistai-iltana, kun tieto Lordi-yhtyeen rumpalin yllättävästä kuolemasta levisi kulovalkean tavoin.

Pitkän linjan muusikko ja useissa eri kokoonpanoissa soittanut Tonmi Lillman menehtyi yllättäen vain 38-vuotiaana. Suru-uutinen oli shokki miehen kollegoille ja moni miehen ystävä ja kollega on muistanut lahjakasta muusikkoa julkisesti.

Lordi-yhtyeen jäsenistöön vuonna 2010 liittynyt Lillman jätti suuren aukon myös bändikavereidensa sydämiin. Jo aiemmin yhtyeen virallisilla kotisivuilla ja Facebookissa on jätetty hyvästit ystävälle, mutta keskiviikkoiltana bändin kitaristi ja basisti Ox ja Amen kommentoivat ystävänsä poismenoa Twitterissä

– Sydämeni on särkynyt. Annoit niin paljon vain olemalla sinä. Jätit meidät aivan liian aikaisin. Sinua kaivataan. Lepää rauhassa Tonmi, basisti Ox kirjoittaa sydäntä särkevästi.

Myös basisti Amen on surunmurtama.

– Olette kaikki kuulleet musertavan uutisen Otuksen kuolemasta. Sydämeni itkee, eikä minulla ole sanoja. Kiitos kaikille surun jakamisesta, sytyttäkää kynttilä hänen muistolleen, Amen kirjoittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat