Lordi: Ozzy lyö vetoa kuolemastamme

Ozzy Osbournen järjestämällä Ozzfest-kiertueella esiintyvä Lordi päättää urakkansa keskiviikkona. Puolitoista kuukautta kestänyt kiertue päättyy Floridaan. MTV3:n Viihdeuutiset oli seuraamassa kiertueen viimeisiä päiviä Yhdysvalloissa.

Yhtye on saanut ristiriitaisen vastaanoton Yhdysvalloissa - ainakin mikäli suomalaisraportteihin on uskominen. Bändi itse kertoo saaneensa hyvän vastaanoton.

- Ei ole yhtenäkään iltana tarvinnut lähteä nolona lavalta. Hyvä muisto tämä on ja hyvä meininki. Ozzy on hauska ukko, Mr. Lordi kiteyttää.

Mr. Lordin mukaan Ozzy pitää aidosti bändin musiikista ja hän on huolehtinut bändijäsenten hyvinvoinnista lavalla.

- Se on kauhean huolissaan, varsinkin kun oltiin Texasissa ja Arizonassa ja oli helvetin kuuma. Ozzy hoki "Don't melt guys, don't melt guys" ja sen mielestä se oli hauska juttu.

Ozzy on myös bändikavereineen lyönyt vetoa siitä, milloin lordilaiset kupsahtavat esiintymisasuissaan kuumuuden takia lavalle.

- Ozzyn kitaristi Zakk Wylde kertoi, että heillä on pitkää vetoa Ozzyn bussissa siitä, että onko tämä se päivä kun joku niistä pyörtyy tai kuolee stagella, kun on niin saatanan kuuma. Mutta ei, silti ne aina rokkaa ja tulee pois!

Haastattelu myös tiistain Viihdeuutisissa Subtv:llä klo 18.50.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat