Mainos

Lojuuko kaapissasi aarre? Näistä vanhoista leluista maksetaan jopa tuhansia euroja

Muutaman vuosikymmenen takaiset suosikkilelut ja tavarat ovat muuttuneet arvokkaiksi keräilytavaroiksi. 

Monet lapsuuden suosikkilelut ovat muuttuneet keräilyharvinaisuuksiksi, joista voidaan maksaa suuriakin summia. Parhaimman hinnan tuotteista saa, jos ne ovat käyttämättöminä alkuperäisissä pakkauksissaan. 

Löytyykö sinun kaapistasi seuraavia aarteita? 

VHS-elokuvat

Monet vanhat elokuvat voivat olla yllättävänkin arvokkaita. Suurin syy kasettien korkeaan hintaan johtuu elokuvasensuurista, mistä johtuen keräilijät himoitsevat etenkin ennen vuotta 1983 ilmestyneitä elokuvia. Esimerkiksi vuonna 1974 ilmestyneestä Frankenstein’s Castle of Freaks -nauhasta pyydetään verkkokauppa eBayssa jopa 1 350 euroa.

Myös Disney-elokuvien rajoitetuista VHS-julkaisupainoksista voi tienata huimia summia. Esimerkiksi Kaunotar ja hirviö -erikoisversiosta voi parhaimmassa tapauksessa tienata jopa 7 000 euroa.

Game Boy

Game Boy julkaistiin Euroopassa 26 vuotta sitten, ja näiden vuosien aikana se noussut yhdeksi Nintendon menestyneimmistä peleistä. Käyttämättömästä, alkuperäisessä pakkauksessa olevasta pelikonsolista voi saada jopa tuhat euroa. Käytettynä tästä legendaarisesta pelistä voi valitettavasti tienata vain muutamia kymppejä.

Pokémon-kortit

Onnistuitko pitämään Pokémon-korttisi ehjinä ja kaukana koirien hampaista? Onneksi olkoon, sillä keräilyharvinaisuuksista voi tienata mukaviakin summia. Esimerkiksi vuoden 1999 Base-setissä olleesta 1st Edition Charizard Holo -kortista pyydetään eBayssa jopa 3 000 euroa. 

Muropakkaukset

Oletko onnistunut säilyttämään muropakkauksen koskemattomana 60 vuotta? Vanhoilla Kellogg’s-pakkauksilla ei pääse rikastumaan, mutta niistä voi parhaimmassa tapauksessa saada muutaman satasen.

My Little Pony

Leluyhtiö Hasbro aloitti My Little Pony -lelujen valmistamisen vuonna 1981. Halutuimpia poneja ovat Kreikassa, Brasiliassa ja Argentiinassa valmistetut muoviponit. Myös alkuperäisessä pakkauksessaan olevat ensimmäisen sukupolven ponit ovat haluttua tavaraa keräilijöiden keskuudessa. Esimerkiksi ensimmäisen sukupolven Glittering Gem -ponista pyydetään tällä hetkellä verkkokaupassa noin 350 euroa.

Tamagotchi

Muistatko nämä pienet laitteet, joita vanhemmat ostivat lapsilleen oikean lemmikin sijaan? Sinun tuli muistaa ruokkia ja pitää huolta tästä piipittävästä otuksesta, muuten se menetti henkensä. Jos haluat päästä Tamagotchistasi eroon, voit myydä sen eteenpäin muutamalla kympillä. Harvinaisimpien keräilykappaleiden arvo voi nousta jopa satasiin.

Polly Pocket

 

Ensimmäiset Polly Pocket -lelut ilmestyivät kauppojen hyllyille vuonna 1989. Nyt lähes 30 vuotta myöhemmin alkuperäisistä leluista voidaan maksaa jopa satoja euroja. Esimerkiksi vuoden 1994 Wonderful Wedding Party Musical -sarjasta pyydetään eBayssa 450 euroa. 

2:21

Lähteet: Dailymail, NetMums

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.