Lohduttomasti itkeneen Cristiano Ronaldon tilanteesta uutta tietoa – Portugali kohtaa EM-kisojen kynnyksellä Huuhkajat

Portugali kohtaa tiistai-iltana Suomen jalkapallon EM-kisoihin valmistavassa ottelussa Lissabonissa. Kotijoukkueen kokoonpano vilisee tähtivoimaa, mutta nimistä kenties legendaarisin on poissa.

Manchester Unitedista ovet paukkuen lähtenyt ja tätä nykyä Saudi-Arabiassa pelaava Cristiano Ronaldo ei esiinny Huuhkajia vastaan. Portugalin päävalmentaja Roberto Martinez vahvisti, että 39-vuotias Ronaldo ja saudiarabialaista Al-Hilalia edustava Ruben Neves liittyvät maajoukkueeseen vasta myöhemmin.

Ronaldon seurajoukkuekausi Lähi-idässä päättyi raskaaseen pettymykseen, kun Al-Nassr hävisi loppuottelun rangaistuspotkukilpailussa Al-Hilalille. Sosiaalisessa mediassa levinneissä videoissa Ronaldon nähtiin itkevän tappion jälkeen vuolaasti.

Niin ikään EM-kisojen vanhimpiin pelaajiin kuuluva 41-vuotias keskuspuolustaja, Ronaldon Real Madrid -vuosien joukkuetoveri Pepe on jälleen kerran valmis vastuuseen. Päättynyt kausi Porton takalinjoilla oli vammojen vuoksi rikkonainen, mutta puolustaja harjoitteli jo sunnuntaina normaalisti muun maajoukkueen mukana.

Suomen kohtaamisen jälkeen Portugali pelaa vielä valmistavat ottelut lauantaina Kroatiaa ja ensi tiistaina Pohjois-Irlantia vastaan ennen matkustamista Saksaan.

Portugali pelaa EM-kisoissa F-lohkossa yhdessä Tshekin, Turkin ja Georgian kanssa.

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat