Liverpool-tähti vaatii Bayern-ottelun alla omiltaan kehitystä: ”Tulemme olemaan ajoittain paineen alla”

Liverpool-toppari Virgil van Dijkin mukaan englantilaisjoukkueen tulee olla valmis ”isoon tappeluun” keskiviikkona Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Bayern Münchenia vastaan.

Valioliigan mestaruustaistelua samaan aikaan käyvän Liverpoolin on oltava keskiviikkona viime aikoja parempi vierasjoukkue. Joukkue on kuluvana vuonna ollut vieraissa vaikeuksissa, sillä se hävisi lohkovaiheessa Napolille, Crvena zvezdalle ja PSG:lle.

– Lohkovaiheen ottelut eivät olleet niin hyviä kuin olisimme halunneet, mutta selvitimme tiemme pudotuspeleihin, Van Dijk sanoi Reutersin mukaan.

– Bayern-ottelusta tulee kova ja meidän on pelattava paremmin kuin viimeksi vieraskentillä Mestarien liigassa. Haluamme tehdä kaiken mahdollisen edetäksemme jatkoon.

Bayernin pelisuunnitelma ensimmäisessä osassa oli selkeä. Saksalaiset olivat tulleet puolustamaan hyvän tuloksen ja pitämään oman pään puhtaana. Van Dijk odottaa toisesta ottelusta aavistuksen avoimempaa ottelua.

– Tulemme olemaan ajoittain paineen alla, koska heillä on paljon laatua, mutta samasta syystä me tulemme myös saamaan omat hetkemme. Meidän täytyy olla valmiita isoon tappeluun, sillä he saattavat laittaa kaiken peliin heti alussa, Van Dijk sanoi.

– Maalin pitäminen avausosassa puhtaana on aina hyvä molemmille joukkueille, mutta tiedämme, että jos teemme yhden, heidät tulee tehdä kaksi, Van Dijk muistutti.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1, mtv.fi ja Sub
Juventus – Atletico Madrid klo 21.55 C More Sport 1 ja Sub
Manchester City – Schalke klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Bayern München – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1
Barcelona – Lyon klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat