Mainos

Lippis logolla tarjoaa hyvää näkyvyyttä

Lippis on käytännöllinen valinta lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Se sopii myös loistavasti yritys- ja mainoskäyttöön. Lippis logolla voi tarjota hyvää näkyvyyttä eri sidosryhmien kesken. 

Yleinen tyyli on muuttunut huomattavasti rennommaksi ja lippis sallitaan nykyisin monessa paikassa ja tapahtumassa. Se toimii käytännöllisenä päähineenä, joka suojaa mukavasti auringolta. Lippis on monelle rakas asuste, jolla ilmaistaan omaa personaa ja tyyliä. 

Lippis sopii mainiosti myös yrityslahjaksi. Tällöin lakkiin liitetään yrityksen haluama kuva tai logo ja mahdolliset tekstit. Tämänkaltaiset mainoslahjat toimivat yllättävän tehokkaina tapoina lisätä yrityksen tietoisuutta. Ne antavat mahdollisuuden markkinoida yritystä sopivissa tilaisuuksissa. 

Mainoslahjoja voidaan antaa periaatteessa kenelle tahansa. Yleensä niitä hankitaan yrityksen työntekijöille, asiakkaille tai muille tärkeille sidosryhmille. Niitä voidaan jakaa myös erilaisissa alan tapahtumissa. Lippikset eivät ole suinkaan ainoita mainoslahjoja, vaan yritys voi hankkia markkinointitarkoituksiin esimerkiksi kahvimukeja, kyniä ja juomapulloja. 

Lippiksestä on moneksi

Lippis on lähtöisin amerikkalaisesta baseball-urheilulajista, joka on erittäin suosittua rapakon takaa. Nykyisin tunnettu lippalakki on siis kehittynyt baseball-pelaajian käyttämästä päähineestä, jossa on pyöreä kupu ja jäykkä lippa. Lippa on usein myös kaareva. 

Lippiksen eteen painetaan tyypillisesti jokin kuvio tai logo. Siinä voi olla esimerkiksi urheiluseuran tai lippiksen valmistajan logo. Yrityslahjojen kohdalla siihen voi painaa yrityksen brändin tai muun halutun kuvan, jolloin brändi kulkee kantajan mukana kaikkialle. 

Lippis on erittäin käytännöllinen päähine ja sitä käyttää nykyisin sekä miehet että naiset. Se sopii hyvin vapaa-ajan rientoihin ja liikunnallisiin harrastuksiin. Lippistä käytetään Suomessa erityisesti kesäisin, jolloin se suojaa päätä auringolta. Sitä voi käyttää myös toisinpäin, jolloin lippa on pään takaosassa. 

Lippikset yrityskäyttöön

Lippikset ovat loistava vapaa-ajan asuste ja joissain rennommissa työympäristöissä se sallitaan toimistoissakin. Käytännöllinen päähine kulkee mukana ja se saa paljon huomiota, koska sitä käytetään päässä. Sen takia se on myös mainio markkinointiväline ja lippis omalla logolla vie yrityksen sinne, minne kantaja kulkee.

Lippiksiä voi tilata yritys- ja mainoslahjoiksi, joilloin niitä voi antaa esimerkiksi yrityksen työntekijöille ja asiakkaille. Niitä voi jakaa mainoslahjoina myös yrityksen alan tapahtumissa, kuten messuilla tai vaikkapa festivaaleilla - missä tahansa yritys sattuu kampanjoimaan. 

Lippiksen voi tuunata mieleisekseen. Moni niitä myyvä taho tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja, jotta ne voi tilata mahdollisimman sopivaksi yrityksen ilmeeseen ja imagoon. Yksi mainoslahjoja tarjoava verkkokauppa on Axon Profil. 

Axon Profilelta kattava valikoima lippiksiä

Axon Profil on yrityslahjoihin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimaan kuuluu monipuolisesti erilaisia tuotteita. Yritys voi tilata markkinointikäyttöön erilaisia ratkaisuja ja tuotteet voi tilata eri väreillä ja materiaaleilla.

Axon Profilella on pitkä kokemus yrityslahjojen parissa. Sillä on verkkokauppa, joka on toteutettu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Sen asiantunteva asiakaspalvelu on valmiudessa auttamaan mahdollisissa kysymys- ja ongelmatilanteissa. 

Sivustoon kannattaa tutustua rauhassa ja löytää yritykselleen sopivimmat ratkaisut. Lippisten ja muiden asusteiden lisäksi voit tutusuta esimerkiksi kahvimukeihin ja kyniin, jotka ovat tyypillisimpiä yritystuotteita.

Lue myös:

    Uusimmat