Lionel Messin yllä pyörii hurjia huhuja – seurapomo: "Uusi aikakausi alkaa, mutta..."

11:04
Videolla kuvaa FC Barcelonan kauden viimeisestä ottelusta.

FC Barcelonan supertähti Lionel Messi on ollut jalkapallomaailman puhutuin hahmo viimeisten päivien aikana. Messistä on tuotu julki raportteja, joiden mukaan argentiinalaistähti haluaisi jättää seuran välittömästi. Barcelonan seurapomo Josep Maria Bartomeu avasi tilannetta uuden päävalmentajan julkistuksen yhteydessä.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ratkaisu
C Morella tällä viikolla:

Mestarien liigan välierät:
Lyon–Bayern München keskiviikkona klo 21.55 C More Sport 1:llä

Eurooppa-liigan loppuottelu:
Sevilla–Inter perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös Sub-kanavalla.

Mestarien liigan loppuottelu:
sunnuntaina klo 21.55 C More Sport 1:llä ja myös MTV3-kanavalla.

Studiolähetys alkaa Mestarien liigan otteluissa klo 21.00, Eurooppa-liigan finaalissa kello 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Messin lähtöaikeet nousivat pinnalle sen jälkeen, kun FC Barcelona kärsi nöyryyttävän 2-8-tappion Bayern Münchenille Mestarien liigan puolivälierissä.

Barcelonan seurapomon Bartomeun mukaan mikään ei ole muuttunut seuran tähtipelaajan kohdalla.

– Messi on sanonut monta kertaa, että hän haluaa päättää uransa Barcassa. Ronald Koeman (Barcelonan uusi päävalmentaja) on sanonut meille, että Messi on iso tukijalka hänen uudessa projektissaan, Bartomeu totesi Barca TV:lle.

– Messin sopimus on voimassa vuoteen 2021 asti. Olen jutellut säännöllisesti pelaajan ja hänen isänsä kanssa. En epäile yhtään, Lissabonin pettymyksestä huolimatta, etteikö hän olisi innoissaan uudesta projektista. Messi on yhä maailman paras pelaaja ja hän pysyy meillä.

Bartomeu kuitenkin paikkaili perään omia sanomisiaan.

– En ole puhunut nyt, aivan vasta, Messin kanssa, vaan hänen isänsä kanssa. Kipu on takana päin. Olemme optimistisia ja meidän täytyy nousta tästä ylös.

– Uusi aikakausi alkaa, mutta se tapahtuu Messin aikana, Bartomeu totesi.

Tällä Bartomeu viittasi siihen, miten seura aikoo tehdä isoja muutoksia kesän aikana. Bartomeu luetteli avoimesti listan niistä pelaajista, joita Barcelona ei aio myydä kesän aikana. Messi oli yksi näistä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja