Lionel Messiltä suorat sanat, kun Barcelona sähläsi mestaruussaumansa – "Lapsellisia virheitä"

Lionel Messi oli tuohtunut, kun hänen edustamansa Barcelona hävisi Atletico Madridille 2-3 jalkapallon Espanjan Super Cupin välierässä Saudi-Arabiassa torstaina. 

Ottelua hallinnut Barcelona johti Atleticoa 2-1 Messin ja Antoine Griezmannin osumilla, kun peliaikaa oli jäljellä kymmenen minuuttia, vaikka heiltä oli hylätty kaksi maalia VAR-tarkastelussa toisella jaksolla. 

Atletico nousi kuitenkin Real Madridia vastaan pelattavaan finaaliin, kun Alvaro Morata osui pilkulta ja Angel Correa iski voitto-osuman Griezmannin ison virheen jälkeen. 

– Meidän on pelattava loppukausi yhtä hyvin kuin tänään, mutta samalla meidän on vältettävä tämän ottelun lapselliset virheet, Messi puhisi. 

– Kontrolloimme peliä 80. minuutille saakka, pelasimme nopealla rytmillä ja hyökkäsimme jatkuvasti luoden paljon tekopaikkoja. Mutta annoimme pelin livetä käsistämme viimeisellä 10-minuuttisella. 

Espanjan liigassa Barcelona on keulilla, mutta vain maalieron turvin Real Madridiin. 

– Meidän täytyy olla yhtenäisempiä kuin koskaan ennen, edetä vahvana ryhmänä. Emme ole pelanneet hyvin viime aikoina, Messi summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat