Lionel Messi näki toisen kerran urallaan punaista – latasi rajuja syytöksiä: "Meidän ei tarvitse olla mukana tässä huijauksessa"

Chilen ja Argentiinan pronssiottelu Copa Americassa päättyi argentiinalaisten juhliin 2-1 numeroin. Ottelun avauspuolikkaalla nähtiin kohauttava tilanne, kun Lionel Messi näki punaista korttia toisen kerran urallaan. Hän kieltäytyi menemästä palkintojenjakoon ottelun jälkeen.

Aguero viimeisteli 1-0 lukemat ja Dybala lisäsi johdon kahteen osumaan vain 22. minuutin pelin jälkeen. Reilut viisi minuuttia ennen puoliajan päätöstä Messi ja Chilen Gary Medel ottivat yhteen. Ottelun erotuomari Mario Diaz de Vivar ei antanut kummallekaan armoa, vaan näytti molemmille punaista korttia.

– Kuten näimme, ottelun erotuomari kirjoitutti oman nimensä historiankirjoihin ajamalla Messin ulos, Argentiinan Nicolas Otamendi sanoi ottelun jälkeen.

Arturo Vidal onnistui kaventamaan ottelun, mutta osuma jäi ottelun viimeiseksi ja pronssimitalit matkasivat Argentiinaan. Messi ei suostunut osallistumaan palkintojenjakoon, vaan jakoi kovia syytöksiä Etelä-Amerikan jalkapalloliiton suuntaan.

– En mennyt tilaisuuteen sillä meidän ei tarvitse olla mukana tässä huijauksessa. Me olemme menettäneet kaiken kunnioituksen tätä turnausta kohtaan, Messi sanoi Diario Olen mukaan.

Messin mukaan turnaus on rakennettu Brasiliaa varten.

– Siitä ei ole epäilystäkään, koko turnaus on rakennettu Brasilialle. Toivomme, että VAR ja tuomaristo eivät ratkaise finaalia, vaan Perulle annetaan mahdollisuus. Heillä on hyvä joukkue, mutta uskon, että heillä tulee olemaan vaikeaa, Messi jatkoi.

– Messi oli pukuhuoneessa järkyttyneenä koko tilanteesta. Hän on ihmeissään siitä, mitä Etelä-Amerikan jalkapalloliitossa tapahtuu, Messin joukkuetoveri Aguero totesi Diario Sportsin mukaan.

Brasilia ja Peru kohtaavat sunnuntai-iltana Copa American loppuottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat