Lionel Messi jätettiin ulos maajoukkuekomennukselta, Argentiina-luotsi selvensi supertähden tilannetta – "Korona iski häneen pahasti"

Argentiinan ja PSG:n tähtipelaaja Lionel Messi ei ole mukana Argentiinan miehistössä Chileä ja Kolumbiaa vastaan pelattavissa MM-karsintaotteluissa.

Etelä-Amerikan MM-karsinnat jatkuvat tammi-helmikuun vaihteessa, kun karsinnoissa pelataan jälleen kaksi ottelukierrosta. Argentiina lähtee otteluihin ilman suurintä tähteään Lionel Messiä.

Argentiinan päävalmentaja Lionel Scaloni selvensi supertähtensä poissaoloa keskiviikkona järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– Tietysti rakastaisimme sitä, jos Messi olisi kanssamme. Puhuin hänen kanssaan, ja hän kertoi, että koronavirus iski häneen pahasti. Tärkeintä on, että hän toipuu. Sen takia päätimme olevan parasta, että hän jää seurajoukkueensa hoteisiin, Scaloni kertoo.

PSG tiedotti tammikuun alussa Messin saaneen koronatartunnan. Ärhäkkään tartuntansa jälkeen Messi on pelannut vain yhdessä ottelussa, kun hän tuli vaihdosta kentälle viime sunnuntaisessa Reims-ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja