Lionel Messin yksityiskone laskeutui Helsinki-Vantaalle – näin hulppeat varustukset jetistä löytyvät

1:21
Lionel Messin sihti on ollut kohdillaan tämän kauden Mestarien liigassa. Katso videolta näyttävä osuma Club Bruggen verkkoon.

Jalkapallon supertähti Lionel Messin omistama yksityiskone laskeutui Helsinki-Vantaan lentoasemalle tiistaina. Asia selviää maailmanlaajuisesti lentoreittejä seuraavan Flightradarin tiedoista.

Yksityiskoneen reitti ennen Helsinkiä on kulkenut Argentiinan Buenos Airesista Kap Verden Espargosiin, josta se jatkoi matkaansa Suomeen. Kone laskeutui Helsinki-Vantaalle Suomen aikaa 15.39.

Jalkapallolehti Goal kertoi aiemmin koneesta löytyvästä hulppeasta varustuksesta. Koneessa on keittiö, kaksi makuuhuonetta ja 16 istumapaikkaa, jotka voidaan kääntää kahdeksaksi vuoteeksi. Lentokoneen pyrstöstä löytyy Messin pelinumero 10.

Oviaukon rappusiin on jopa painettu Messin perheenjäsenten nimet. Koneen arvo on yli 14,3 miljoonaa euroa. Vielä ei ole selvinnyt, että kuka koneella on Suomeen matkustanut.

Messi siirtyi täksi kaudeksi pelaamaan pariisilaisen PSG:n paitaan. Ranskan pääsarjassa saldona on 12 ottelusta yksi osuma sekä viisi maalisyöttä. Mestarien Liigassa Messi on osunut viidesti.

Aiheesta ensimmäisenä Suomessa kertoi Ilta-Sanomat.

Alla kuvia yksityiskoneesta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja