Lionel Messi jäi kokonaan ulos Ballon d’Or -listalta – kertoo nyt suosikkinsa palkinnon voittajaksi

Seurajoukkuetasolla PSG:tä edustava Lionel Messi jäi kokonaan tuoreen Ballon d’Or -listauksen ulkopuolelle. Messi voitti palkinnon edelliskerralla, mutta heikko kausi Pariisissa tiputti hänet 30 ehdokkaan joukosta. Messi uskoo, että palkinto menee tällä kertaa Real Madridin suuntaan.

Messi voitti vuoden parhaalle jalkapalloilijalle jaettavan Ballon d’Or -pokaalin vuonna 2019, kun se edellisen kerran jaettiin. Tuon jälkeen palkinnon ojentava L’Equipe-lehti muutti sääntöjä. Jatkossa palkinto jaetaan aina seurajoukkuekauden jälkeen.

Moni hieraisi silmiään, kun palkinnon voittajaehdokkaat julkaistiin aiemmin tällä viikolla. Messin nimeä ei löytynyt 30 ehdokkaan joukosta.

Argentiinalaistähti kommentoi Ballon d’Or -aihetta TyC Sportsille. Messiltä tiedusteltiin, että kenen pitäisi voittaa pokaali tällä kertaa.

– En usko, että tänä vuonna valinnan suhteen on mitään epäselvyyksiä. (Karim) Benzeman kausi oli kertakaikkisen upea, Messi totesi.

– Hän oli loistava Mestarien liigan ratkaisevilla hetkillä. En usko, että tuon suhteen käydään mitään suurempaa väittelyä, Messi jatkoi.

Benzema loisti Mestarien liigan lisäksi Espanjan La Ligassa. Ranskalaishyökkääjä tykitti 46 ottelussa 44 maalia ja antoi 15 maaliin johtanutta syöttöä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja