Linkin Park -solisti haudattiin – vaimolta koskettava muistokirjoitus: "Lapseni menettivät sankarinsa"

Linkin Park -yhtyeen solisti Chester Bennington kuoli oman käden kautta 20. heinäkuuta. Hän oli 41-vuotias.

Chester Bennington laskettiin haudan lepoon lauantaina 29. heinäkuuta Palos Verdesissä, Kaliforniassa. Mediatietojen mukaan paikalla oli noin 200 vierasta. Tilaisuus oli yksityinen ja paikalle saapuivat vain laulajan läheisin perhe ja ystävät.

Kutsuvieraat saivat rannekkeet, joiden avulla järjestyksenvalvojat pystyivät pitämään kuokkavieraat loitolla. Tilaisuudesta ei myöskään saanut ottaa kuvia tai videoita.

Benningtonin vaimo Talinda Bennington julkaisi koskettavan muistokirjoituksen edesmenneestä miehestään.

– Menetin sielunkumppanini ja lapseni menettivät sankarinsa, isänsä. Elämämme oli kuin satua, mutta siitä on äkkiä tullut sairas shakespearilainen tragedia. Kuinka voin päästä tästä yli? Miten kasaan itseni? Ainut vaihtoehto on kasvattaa lapsemme kaikilla rakkauden rippeillä, joita minulla on jäljellä.

– Hän oli kirkas ja rakastava sielu, jolla oli enkelin ääni. Nyt hän on vapaa tuskasta ja laulaa laulujaan kaikkien meidän sydämissämme, hän kirjoittaa.

Yhdysvaltalainen Linkin Park sai alkunsa Kaliforniassa Los Angelesin liepeillä vuonna 1996. Ensimmäinen pitkäsoitto Hybrid Theory ilmestyi 2000. Yhtyeen seitsemäs ja viimeisin levy ilmestyi tämän vuoden toukokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat