Linkin Park julkaisi koskettavan kirjoituksen Chester Benningtonin muistolle: ”Jätit jälkeesi aukon, jota ei voi täyttää”

Linkin Park -yhtyeen solisti Chester Bennington kuoli torstaina 20. heinäkuuta. Hän oli 41-vuotias.

Chester Benningtonin kuolinsyy oli itsemurha. Poliisin julkaisemasta hätäpuhelunauhasta selviää, että perheen taloudenhoitaja löysi solistin yksityisasunnosta Palo Altosta.

Linkin Park -yhtye julkaisi koskettavan muistokirjoituksen edesmenneelle solistilleen maanantaina 24. heinäkuuta.

– Kosketit niin monia, ehkä enemmän kuin ymmärsitkään. Viimeisten päivien aikana olemme nähneet  rakkauden ja tuen vyöryn, niin julkisen kuin yksityisen, ympäri maailman. Talinda ja muu perhe arvostavat sitä ja haluavat kaikkien tietävän, että oli paras aviomies, poika ja isä; perhe ei koskaan ole kokonainen ilman sinua, yhtye kirjoittaa.

– Jätit jälkeesi aukon, jota ei voi täyttää. Riehakas, hauska, kunnianhimoinen, luova, kiltti ja antelias ääni on kadonnut. Yritämme muistaa, että ne demonit, jotka sinut veivät, kuuluivat aina kuvioon. Se tapa, millä lauloit niistä demoneista, sai kaikki rakastumaan sinuun.

– Emme tiedä, mitä tuleva tuo meille tullessaan, mutta tiedämme, että teit elämistämme parempaa. Kiitos siitä lahjasta. Rakastamme ja kaipaamme sinua niin paljon.


Yhdysvaltalainen Linkin Park sai alkunsa Kaliforniassa Los Angelesin liepeillä vuonna 1996. Ensimmäinen pitkäsoitto Hybrid Theory ilmestyi 2000. Yhtyeen seitsemäs ja viimeisin levy ilmestyi tämän vuoden toukokuussa.

Lue myös:

    Uusimmat