Lindsay Lohan poseeraa seksikirjassa?

The Daily Mirror -lehden mukaan ongelmainen näyttelijä Lindsay Lohan aikoo riisua vaatteensa yhdessä näyttelijä James Francon kanssa. Kaksikko aikoo esitellä avujaan kirjan sivuilla.

Muun muassa työhuolien kanssa painiva näyttelijä Lindsay Lohan, 24, aikoo korjata rahatilanteensa kertaheitolla. Tähden kerrotaan tehneen liki 2,5 miljoonan euron arvoisen sopimuksen seksikirjan sivuilla esiintymisestä. Kirjan sisältämät kuvat ovat niin puhdasta alastomuutta kuin yksityiskohtaisia kuviakin.

Oscar-gaalankin juontaneen näyttelijä James Francon, 32, kerrotaan osallistuvan hankkeeseen. Francon ja Lohanin kerrotaan tavanneen viime viikkojen aikana keskustellakseen projektista.

Kirjan kuvaa valokuvaaja Terry Richardson, joka on tunnettu riskaabeleista kuvistaan. Hiljattain Richardson kuvasi Lady Gagasta sarjan provokatiivisia kuvia Supreme-vaatemainosta varten.

Lohan pääsi hiljattain 90 päivän vieroituksesta, mutta joutui heti ongelmiin. Näyttelijän piinana on tällä hetkellä oikeudenkäynti, jossa tähteä syytetään arvokkaan kaulakorun anastamisesta, ja vaarana on vankilareissu. Lohanin kerrotaan olevan myös työhuolien painama, sillä ongelmainen näyttelijä ei tahdo saada töitä taustansa vuoksi. Lohan syöksyikin innolla mukaan Richardsonin rahakkaaseen kirjaprojektiin.

Lohan ei ole vahvistanut kirjauutista, mutta Mean Girls -elokuvasta tutun tähden kerrotaan puhuvan asiasta David Lettermanin haastattelussa huhtikuussa.

MTV3/Helmi

Lähde: metro.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat