Lindsay Lohan lataa suorat sanat Harryn ja Meghanin muutosta Los Angelesiin: "He valitsivat väärän kaupungin"

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Näin prinssi Harry kommentoi tuoreeltaan lähtöään Britannian hovista

Näyttelijä Lindsay Lohan ihmettelee, miksi yksityisyyttä haluava Sussexin herttuapari päätyi muuttamaan kaikista maailman paikoista juuri paparazzeja kuhisevaan Los Angelesiin.

Päihdeongelmien kanssa kamppaillut entinen lapsitähti Lindsay Lohan hämmästelee prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin päätöstä muuttaa Los Angelesiin.

Harry ja Meghan ilmoittivat ensimmäisen kerran tammikuussa aikeistaan jättää brittihovin. Ilmoituksensa jälkeen pari näytti asettuvan Vancouverinsaarelle Kanadaan, kunnes maaliskuussa rauhallinen kolkka jäikin yllättäen taakse ja herttuapari asettui Meghanin kotikonnuille Los Angelesiin.

Pari ilmoitti jättävänsä brittihovin muun muassa siksi, että saisivat enemmän yksityisyyttä ja voisivat siten kasvattaa toukokuussa vuoden täyttävää Archie-poikaansa rauhassa.

Pitkään Los Angelesissa asunut Lohan kummasteleekin nyt avoimesti sitä, miksi yksityisyyttä halajava pari päätyi etsimään pysyvää kotia juuri Los Angelesista, joka vilisee julkkiksia ja paparazzeja.

– He ovat valinneet väärän kaupungin, Lohan sanoi Andy Cohenin SiriusXM show’n haastattelussa ja hämmästeli, että pariskunta etsii tiettävästi kotia Malibusta, missä pörrää valtavasti paparazzeja.

– Et voi mennä niille rannoille ilman että sinua kuvattaisiin – etkä voi surffata tarpeeksi kauas. Siellä on todella vaikeaa yrittää tehdä mitään rauhassa, Lohan totesi.

Muun muassa Mean girls -elokuvasta tutun tähden haastattelusta uutisoiva Mirror muistuttaa, että myös Sharon Osbourne hämmästeli herttuaparin ratkaisua aiemmin CBS-kanavalla The Talk -ohjelmassa.

– Jos he ovat kyllästyneet lehdistöön Britanniasta, he tulevat varmasti kyllästymään lehdistöön myös asuessaan Los Angelesissa, Osbourne latasi.

– Minusta tämä on jotenkin kummallista. Olen tietyllä tapaa pettynyt, että Harry päätyi Los Angelesiin, ja ennakoi, että tilanne paparazzien kanssa voi käydä rajuksi.

– Jos he asettuvat keskustan lähelle, siitä tulee painajaista lehdistön ja paparazzien kanssa. Heillä ei tule olemaan normaalia elämää, Osbourne ennusti.

Sussexin herttuapari asuu lehtitietojen mukaan toistaiseksi vuokralla olevassa talossa. Herttuattaren äiti Doria Raglandin kerrotaan asuvan varsin lähellä tyttärensä perhettä, mutta koronavirustilanteen takia Meghan ei ilmeisesti ole päässyt tapaamaan vielä äitiään muuttonsa jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat