Mainos

Liikuttava tempaus! 14-vuotias poika vei ystävänpäivänä suklaata kaikille koulunsa tytöille

Teinipoika halusi viedä ystävänpäivänä suklaata ihan jokaiselle koulunsa tytölle, koska ”jokainen tyttö on erityinen” ja ansaitsee tulla huomioiduksi.

Tryston Brown, 14, oli jutellut äitinsä kanssa muutamaa viikkoa aiemmin, kuinka vaikeaa aikaa yläaste on erityisesti tytöille. Hän jäi miettimään asiaa ja sai lopulta idean ilahduttaa kaikkia koulunsa tyttöjä ystävänpäivänä, jotta jokainen voisi tuntea itsensä arvostetuksi.

Poika oli itsekin kärsinyt aiemmin masennuksesta, joten hän tiesi hyvin, miten vaikeaa epävarman teini-ikäisen elämä voi joskus olla.

Brown marssi rehtorin kansliaan ja kysyi, montako tyttöä hänen yläasteellaan oli yhteensä. Illalla hän ilmoitti kotona äidilleen haluavansa ostaa huimat 537 kappaletta suklaaherkkuja.

Äiti ei voinut olla ihailematta poikansa ajattelevaisuutta ja lupasi auttaa. Hän etsi tukkukaupan, josta suklaata voisi ostaa suurissa erissä ja hieman halvemmalla.

Äiti kertoi kaupan myyjälle poikansa suunnittelemasta ystävänpäiväyllätyksestä. Tämä liikuttui kuulemastaan niin paljon, että ehdotti lopulta kaupan voivan lahjoittaa suklaat pojalle.

Lähde: ABC News

***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.