Mainos

Liikuntarajoitteisen naisen julmassa murhassa käytettiin astaloa: "Tekotapa on erityisen julma, kokonaisuutena arvostellen törkeä"

Salon murhana tutkitussa henkirikoksessa käytettiin murha-aseena astaloa, kertoo komisario Joni Saarimäki.

Astalo tarkoittaa esinettä, jota ei ole valmistettu aseeksi, mutta jota käytetään sellaisena. Käytännössä se voi tarkoittaa käytännössä erilaisia improvisoituja tai tilanteessa käteen osuneita lyömäaseiksi soveltuja esineitä.

– Tekotapa on erityisen julma. Uhri oli liikuntarajoitteinen ja teko oli kokonaisuutena arvostellen törkeä, Saarimäki kertoo.

Nuorempi epäillyistä 15-vuotias

Poliisi epäilee rikoksesta tällä hetkellä kahta henkilöä, 15-vuotiasta tyttöä ja parikymppistä miestä. Miehellä on rikostaustaa.

– Hän on jonkin verran ollut poliisin kanssa tekemisissä, muttei mitään vakavampaa, Saarimäki sanoo.

Saarimäki ei halua kommentoida tässä vaiheessa, tunsivatko tapahtumaan osallisten henkilöt toisensa. Teon motiivi on hänen mukaansa yhä selvitettävänä.

Tutkinta jatkuu kuulusteluin. Poliisilla oli tapauksen tutkinnan alussa kiinni iso joukko henkilöitä. Poliisilla on selvityksen alla, ketkä olivat paikalla rikostilanteessa. Saarimäki pitää päihteiden osuutta asiaan mahdollisena, mutta myös sitä tutkitaan yhä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja