Libero vetää välittömästi markkinoilta kaikki liivinsuojansa ja lopettaa myynnin kokonaan – "Voi aiheuttaa vakavia seurauksia"

Libero tiedottaa vetävänsä markkinoilta kaikki liivinsuojansa. Niissä on havaittu mahdollinen vaara. Yritys kertoo myös lopettavansa kokonaan tuotteen myynnin.

Vauvatarvikeyritys Libero tiedottaa isosta takaisinvedosta.

– Vedämme tänään markkinoilta Liberon liivinsuojat varotoimenpiteenä johtuen laatu- ja turvallisuussyistä. Takaisinveto astuu voimaan välittömästi ja koskee kaikkia kuluttajilla sekä myös varastoissa ja myymälöissä olevia tuotteita.    

Liberon mukaan merkin liivinsuojat kiinnitetään rintaliivien sisäpuolelle itsekiinnittyvällä teipillä. Tämän teipin liimasta on käytössä muodostunut joissakin liivinsuojissa pieniä irtoavia paakkuja.

– Nieltäessä näistä ei ole vaaraa vauvan terveydelle, mutta mikäli liimaa joutuu hengitysteihin, se voi aiheuttaa vakavia seurauksia, Liberolta kerrotaan 

Libero kertoo ottavansa asian erittäin vakavasti.

– Pahoittelemme, että liivinsuojamme eivät täytä meidän tai kuluttajien odotuksia eivätkä omia laatu- tai turvallisuusvaatimuksiamme. Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin lapsen terveys ja turvallisuus, ja siksi Libero päättää vapaaehtoisesti vetää pois markkinoilta kaikki liivinsuojat välittömästi. 

– Haluamme myös painottaa, että tiedossamme ei ole yhtään lasta, jolle tuotteesta olisi aiheutunut vahinkoa.  

Vedettiin takaisin jo aiemmin – nyt loppuu koko tuotteen myynti

Liberolta muistutetaan, että yritys veti takaisin liivinsuojia jo aikaisemmin tänä vuonna. Tuolloin tuotanto pysäytettiin ja muutoksia tehtiin materiaaleihin, jotta laatu paranisi.  

–  Äskettäin Libero-liivinsuojat tuotiin takaisin markkinoille, mutta tietoomme on tullut, että myös tässä uudessa tuotteessa on laatuongelmia, joten vedämme tuotteet pois myymälöistä ja pyydämme kuluttajia lähettämään meille takaisin heillä olevat liivinsuojat. Valitettavasti olemme myös päättäneet lopettaa Libero-liivinsuojien myymisen kokonaan.  

Libero-liivinsuojia ostaneille kuluttajille suositellaan, että he eivät käytä tuotetta ja ovat yhteydessä Liberon kuluttajapalveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja