LG julkisti uuden Watch W7 -älykellonsa – mukana mekaaniset viisarit

LG on vastikään julkistanut uuden älykellonsa, LG Watch W7:n. Kyseessä on uutuus, joka yhdistää älykellon monipuoliset toiminnat ja analogisen kellon eleganttiuden – mukana on nimittäin mekaaniset viisarit.

LG Watch W7 toimii Android-pohjaisella Wear OS -käyttöjärjestelmällä ja sisältää tänä päivänä vanhahkon Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiirin. Käyttömuistia on 768 megatavua ja tallennusmuistia 4 gigatavua. Kellon LCD-näyttö on 1,2-tuumainen ja tarkkuudeltaan 360 x 360 pikseliä. Lisäksi Watch W7 erottuu kilpailijoistaan mekaanisilla viisareillaan, jotka toimivat täsmälleen perinteisen kellon tavoin. Viisarit eivät kuitenkaan ole tiellä, sillä mukana on myös painike, joka siirtää niitä väliaikaisesti esimerkiksi ilmoitusten lukemisen ajaksi.

LG Watch W7 on IP68-standardin mukaisesti suojattu ja se sisältää myös vaikkapa retkeilyssä hyödyllisen kompassin, korkeusmittarin sekä ilmanpainemittarin. Ikävä kyllä sykemittaria tai GPS:ää ei ole, mutta se tarkoittaa toisaalta parempaa akunkestoa. Sisäänrakennettu 240 milliampeeritunnin akku tarjoaa ilman älyominaisuuksia jopa 100 vuorokauden käyttöajan yhdellä latauksella. Vaikka älykellotilan akunkestoa ei LG kerrokaan, on mukana kätevä tila, joka mahdollistaa älyominaisuuksien käytön niin kauan kuin akku kestää, minkä jälkeen analogisille kellotoiminnoille riittää virtaa vielä muutamaksi vuorokaudeksi.

LG on valmistanut Watch W7:n yhteistyössä sveitsiläisen Soprod SA -kellontekijän kanssa, ja kelloon käyvät kaikki standardikokoiset 22mm-rannekkeet, joita on saatavilla LG:n lisäksi lukuisilta muilta valmistajilta. Korealaisyhtiön uutuuskello julkaistaan maailmalla 14. lokakuuta, mutta Suomen julkaisusta ei toistaiseksi ole tietoa. Hintaa LG Watch W7:lle kertyy noin 450 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja