Lewis Hamiltonin puheet Valtteri Bottakselle kovenevat: ”Paikkojen luovuttaminen loppuu nyt!”

Mercedeksen kuskikaksikon välille syttynyt taistelu F1-mestaruudesta alkaa näkyä myös Lewis Hamiltonin asennoitumisessa tallikaveriinsa Valtteri Bottakseen. Brittikuski ei aio toistaa Azerbaidzhanissa tekemäänsä virhettä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas ajoi Azerbaidzhanissa paalupaikalta kauden toiseen voittoonsa ja nousi pisteen turvin MM-sarjan kärkipaikalle. Hamilton harmitteli kisan jälkeen olleensa liian kiltti suomalaista kohtaa ensimmäisen kierroksen kädenväännössä.

– Emme ala törmäillä toisimme, mutta mitä tulee paikkojen luovuttamiseen, sitä ei tapahdu uudelleen, Hamilton vannoo Sportsmole-sivuston mukaan.

– Minä aion olla kunnioittava, mutta katsotaan… Hamilton jatkaa.

Hamilton on saanut nauttia Nico Rosbergin kanssa käymiensä raastavien taisteluiden jälkeen kahden vuoden seesteisestä ajasta, mutta Bottaksen alettua uhata hänen asemaansa Hamilton joutuu taas käyttämään kaikkia aseitaan.

– Siitä tulee tiukkaa minun ja Valtterin välillä. Jännitteitä tulee, koska niin käy aina, kun haluat lyödä jonkun toisen. He haluamme molemmat voittaa henkilökohtaisen mestaruuden, Hamilton perustelee.

Lue myös:

    Uusimmat