F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Lewis Hamiltonin käynti Dubaissa on Toto Wolffin mukaan kuskin oma asia: "Aikuinen mies ei tarvitse lupaa"

2:17
Lewis Hamilton liikkui tiimiväen keskuudessa ilman maskia Bahrainin kisavoittonsa jälkeen.

F1-mestari Lewis Hamiltonin saama koronavirustartunta on saanut tähtikuskin Dubaihin tekemän matkan varsin epämiellyttävään valoon. Tallipäällikkö Toto Wolff ei kuitenkaan syytä Hamiltonia huolimattomuudesta.

Hamilton joutui jäämään sivuun Bahrainin toisesta kisaviikonlopusta, kun Mercedes tiedotti tiistaina hänen saaneen koronavirustartunnan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Brittikuski kertoi tartunnan saatuaan olleensa ennen Bahrainiin tuloaan lomailemassa Dubaissa. Kuskit ovat eläneet koko kauden tiukassa kuplassa, mutta nyt se näyttää Hamiltonin kohdalla pettäneen. Tallipäällikkö Toto Wolff ei halunnut syytellä kuskiaan tapahtuneesta.

– Lewis ei tarvitse lupaa. Hän saa ajaa millä tahansa, ja hypätä lentokoneeseen ja mennä minne haluaa, koska hän tietää, mikä on parhaaksi hänelle, Wolff kommentoi Motorsport-Totalille.

– Hän on aikuinen mies, eikä tämä ole koskaan ollut ongelma. Sitten hän meni Dubaihin. Se on vain huonoa tuuria, jos pidät maskia koko ajan ja tulet koronaviruksen kanssa pois.

Wolff muistuttaa, että moni tallipomo ja useampi kuskikin on jo tällä kaudella sairastunut, vaikka ovat olleet huolellisia. Esimerkiksi Pirellin autourheilujohtaja Mario Isola oli pitkään pois sairastumisen takia.

– Kysykää vaikka Mariolta, mistä hän sai sen. Ei hänkään varmaan tiedä, Wolff heitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja