Lewis Hamiltonin koronatartunta olisi voinut johtaa järisyttävään käänteeseen – tähtikuski: ”2020 on ollut jo tarpeeksi outo”

Mercedeksen Lewis Hamilton on koronavirustartuntansa myötä poissa vahvuudesta tänä viikonloppuna ajettavasta Sakhirin GP:stä. Jos mestaruustaistelu olisi vielä auki, tämä olisi voinut johtaa dramaattiseen käänteeseen F1-kauden päätöshetkillä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Renault’n F1-tähtikuski Daniel Ricciardo huokaisee, että onneksi näin ei ollut.

– Se olisi tietysti ollut huonoin tapa menettää mestaruus. 2020 on ollut minusta jo tarpeeksi outo, Ricciardo sanoi RaceFansin mukaan.

Hamilton varmisti omalla ylivoimallaan maailmanmestaruutensa tällä kaudella jo hyvissä ajoin Turkissa. Sesonkia oli tuon GP:n jälkeen jäljellä vielä kolme kisaa.

Nyt kautta on ajamatta enää tämän viikonlopun Sakhirin GP ja ensi viikonlopun Abu Dhabin GP. Hamiltonin kaula MM-sarjassa toisena olevaan Mercedes-tallikaveriinsa Valtteri Bottakseen on 131 pistettä.

Ricciardo kokeekin Hamiltonin suhteen lasin olevan puoliksi täynnä hänen paketoitua jo tämän kauden edukseen.

– Niin kauan kuin hänellä on toivottavasti vain lieviä oireita ja tämä ei ole mitään vakavaa, hän voi mielestäni olla suhteellisen ok tämän kisan menettämisestä.

Ricciardo muistuttaa Hamiltonin poissaolon myös avanneen ovia: George Russell sai näytönpaikan Mercedeksellä ja Jack Aitken pääsi Williamsin ohjaimiin.

Russell oli heti ykkönen perjantain molemmissa harjoituksissa.

Lue myös:

    Uusimmat