Leonardo DiCaprio deittailee vain malleja – katso kuvat!

Leonardo DiCaprioon vetoaa vain tietynlainen naistyyppi. Lukuisia malleja tapaillut näyttelijä on tällä kertaa iskenyt silmänsä Victoria's Secretin enkeliin.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on viime kuukausina yhdistetty useisiin mallikaunottariin. Nyt on vuorossa Victoria's Secretin enkeli Erin Heatherton, jonka kanssa komistus on nähty hyvinkin romanttisissa tunnelmissa

DiCaprio on aikaisemmin seurustellut huippumalli Giselle Bündchenin kanssa, jonka jälkeen mies viihtyi pitkään on-off -suhteessa malli Bar Refaelin kanssa.

Kesän mies deittaili Gossip Girl -kaunotar Blake Livelya, mutta siirtyi pian takaisin pitkänhuiskeisiin mallikaunottariin. Erityisen viehtynyt DiCaprio on ollut australialaisista malleista, mutta hetken aikaa kainalossa viihtyi myös romanialainen malli Madalina Ghenea.

DiCaprioon selvästikin vetoavat pitkäsääriset uimapukumallit, sillä hänen viimeisin valloituksensa on Victoria's Secretin vaalea enkeli Erin Heatherton.

Joulun alla kaunotar lensi Australiaan DiCaprion luokse, missä pariskunta on viettänyt aikaa romanttisten illallisten parissa ja pitkiä kävelyretkiä tehden – katso kuvat!


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat