Lena Meriläinen palaa takaisin teatteriin

Näyttelijä Lena Meriläinen jättää haikeana Kotikadun taakseen.

Suosikkinäyttelijä Lena Meriläinen elää muutoksen aikaa, sillä hänen yhteinen taipaleensa Kotikatu-sarjan kanssa on päättymässä. Sen jälkeen hän ei aio suoraan kiirehtiä eteenpäin. Seuraava työprojekti koittaa kesällä, kun hän palaa Mustion kesäteatteriin tekemään farssia suomalaisnäyttelijä Oskari Katajiston kanssa.

– Olen ollut teatterista irti reippaasti kymmenen vuotta, niin palaan nyt sille tielle takaisin, hän kertoo MTV3.fille.

Meriläisen elämään ohjelma on kuulunut viimeiset 17 vuotta. Muutos on hänelle melkoinen sekä työn että sosiaalisen elämän kannalta.

– Hirveän surullista, kun pitää luopua jutuista, roolihenkilöistä ja rakkaista ystävistä, hän suree haikeana.

Kotikadun Eeva Mäkimaana lähes 20 vuotta nähty Meriläinen haluaisi, että ihmiset näkisivät hänen osaamisensa myös muissa yhteyksissä.

– Uskon ja toivon, että ymmärretään minun tekevän muutakin paljon. Sitä kautta voisi saada ehkäpä erilaisia töitäkin, hän puntaroi.

Sarjan päättymisen jälkeen hän fokusoituu totuttelemaan elämään ilman tuttuja rituaaleja.

– Aion keskittyä nimenomaan itseeni ja putsata itseäni henkisesti ja fyysisesti. Sitten katselen maailmaa, kun ei ole enää Kotikatua. Se on kuitenkin ollut 17 vuotta tuossa rinnalla. Täytyy vähän hengähtää, kun tässä iässä on tullut vähän hitaaksi. Täytyy antaa vähän aikaa itsellensä, vitsikäs näyttelijä naurahtaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat