Lena Meriläinen suhtautuu rennosti töiden vähyyteen

60-vuotias suosikkinäyttelijä Lena Meriläinen on iän myötä oppinut suhtautumaan moneen asiaan rennommin.

Lena Meriläinen ja Olli Tola osallistuivat loppiaisaattona ensimmäistä kertaa Strauss-konserttiin. Tola oli saanut kutsun jo aiempina vuosina, mutta vasta nyt parin aikataulut osuivat yhteen.

Ennen konserttia Meriläinen kertoi olleensa jo jonkin aikaa lomalla. Freelancerina töitä tekevä näyttelijä ei ole varsinaisesti toivonut pidempää lomaa, välillä vain on hiljaisempia kausia.

– Mikä nyt sitten onkin loma näissä hommissa, onko työtön vai lomaa. Minulla on tässä nyt vähän pidempään vapaata, ei ole mitään töitä varsinaisesti. Välillä tulee töitä ja välillä ei, tämä on tällaista freelancerin arkea.

Huolestuttaako työtilanne Meriläistä?

– Jossain vaiheessa on huolestuttanut, mutta ei enää tällä ikää. Osaan arvostaa myös vapautta.

Tosin täysin vapaata Meriläisen arki ei kuitenkaan ole, sillä hänellä on myös toinen ammatti. Pilates-ohjaajana toimiva näyttelijä kertookin keskittyvänsä nyt liikunnalliseen työhönsä.

–  Minulla on muutama yksityisoppilas on ja itse treenaan paljon. Mahdollisesti vedän vielä yhtä ryhmääkin, jos viitsin sen ottaa, hän miettii.

– Olen tähän ikään oppinut sen, miten pitää syödä silloin kun huvittaa ja myös nauttia. Elämässä pitää nauttia ja olla välillä myös kurinalainen. Henkinen hyvinvointi on minun kohdallani kaikista tärkein osa. Siihen kun panostaa, niin voi hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat