Dramaattinen alku Elämä pelissä -sarjassa – puoliso pakkasi tavaransa ja lähti

Ylen Elämä pelissä -ohjelmassa ratkaistaan tunnettujen suomalaisten parisuhdeongelmia. Yksi pareista poistui parisuhdevalmennuksena jo toisena päivänä.

Yle TV1:llä sukelletaan tänä keväänä parisuhteiden syövereihin Elämä pelissä -sarjan parissa. Sarjassa neljä tunnettua pariskuntaa käy läpi suhteidensa kipukohtia. 

Wilma Schlizewskin aviomies Olli Väätäinen poistui leiriltä jo toisen päivän aamuna. Jakson alussa Wilma esiintyy itkuisena, mutta kertoo tilanteesta parisuhdevalmentaja Tony Dunderfeltille rauhallisesti.

– Hän pakkasi aamulla kamansa ja lähti. Hän sanoi, ettei tahdo tätä enää.

Schlizewski uskoo, että lähdön syynä oli ohjelman mukanaan tuoma aikataulu. Parisuhdevalmentajan ohjeisiin kuului se, että viikon valmennuksen aikana luodaan aikataulu, jonka mukaan ongelmia lähdetään ratkaisemaan.

Olli ajoi Kuresaareen, jossa oli lähin lentokenttä.

– Kaikki se paine, mikä on siinä suhteessa, ei se ratkea nopeasti, Olli pohtii lentokentällä silmiään kuivaillen.

Olli toivoo, että pari olisi ratkonut keskinäisiä ristiriitoja etukäteen, ilman kameroiden läsnäoloa.

Schlizewski päätti lopulta itsekin poistua valmennuksesta. 

– Starttaan auton ja lähden lautalle. Ajelen Tallinnaan, ehkä jään sinne tai ehkä menen kotiin, täytyy katsoa. 

Ohjelman muut parit olivat järkyttyneitä Ollin lähdöstä. 

– Se ajatus vahvistui, että ei kannattaisi humalassa selvitellä mitään ikäviä, repiviä asioita, Olli Tola kommentoi tilannetta. 

Sarjaan osallistui Wilman ja Ollin lisäksi myös Ninja Sarasalo ja Yoshiki Tamura, Olli Tola ja Lena Meriläinen sekä Heidi ja Toni Nieminen.

Ohjelman kuvauksista on nyt noin puoli vuotta aikaa. Schlizewski on myöhemmin kertonut esimerkiksi Me Naisille, että parisuhteen ongelmat saatiin selvitettyä ohjelmassa tapahtuneen välirikon jälkeen. 

Elämä pelissä -ohjelma esitetään tiistaina 9.2. klo 20 Yle TV1:ssä. 

Lue myös:

    Uusimmat