Lena Meriläinen ihmenuorentumisestaan: En käytä botox-piikkejä

Lena Meriläisen ulkonäkö nuortui kauneushoitojen ansiosta.

Valtavasti kasvoistaan nuorentunut näyttelijä Lena Meriläinen on käynyt kuukausien ajan kauneushoidoissa. Yleisöään hän hämmästytti esiintymällä Nelosen Aatami & Eeva -ohjelmassa uudessa lookissaan.

– En ota mitään pistoksia, vaan nämä ovat neulaushoitoja. Eivät siis mitään piikkejä, Lena Meriläinen korjaa julkisuudessa esitetyt väitteet, joiden mukaan hän ottaa piikkejä kasvoihinsa.

Hoitoja tekevän Ihoakatemian mukaan Mesoterapiassa ei käytetä lasersäteitä eikä myöskään sähkövirtoja vaan ohutta neulaa ja mesoterapialiuoksia. Intracel kiinteytys vuorostaan perustuu radiofrekvenssienergiaan, joka sekään ei ole laser- vaan radioaaltoenergiaa (1 Mhz). Kummassakaan hoidossa rasvakudosta ei poistu.

– Neulaushoidoissa käytettävä aine menee ihon läpi. Se on kone, jossa on neuloja. Toinen näistä hoidoista menee solutasolle. Ne eivät todellakaan ei ole mitään piikkejä, vaan se on kokonaisvaltaista ihonhoitoa.

Meriläinen on selvästi ärtynyt uutisoinnista, jonka jälkeen hän on joutunut vastailemaan aiheeseen useasti.

– Olen löytänyt aivan huippuammattilaisen, jonka luona olen käynyt hoidattamassa ihoani kokonaisvaltaisesti. Ohjelmaan kuuluu myös ruokavalion noudattaminen sekä liikunta. Minulla on myös uusi tukka kesän jäljiltä. Siksi lookini näyttää uudelta.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat