Mainos

Lemmikkikiviä ja taivaspaikkoja – villit bisnesideat kukoistavat USA:ssa

Yhdysvalloissa yritys on onnistunut luomaan onnistuneen bisneksen myymällä kiviä lemmikeiksi.

Yritys väittää, että jokainen tarvitsee lemmikikseen kiven. Väite on purrut sen verran hyvin, että yhtiö on saanut yli kymmenen miljoonan euron verran rahaa kivien myynnillä.

Kyseessä ei ole mikä tahansa kivi, vaan se tulee koirankoppia muistuttavassa laatikossa ja mukana on myös talutushihna. Hintaa tällaiselle paketille tulee kymmenen euron verran.

USA:n yliopistokaupungeissa puolestaan on parin hengen yrityksiä, jotka tienaavat krapulahoidolla. Kotibileiden jälkeen yrityksen työntekijät tulevat juhlien järjestäjän kotiin tuhdin aamiaisen kanssa. He myös siivoavat kodin, vievät roskat ja kantavat tyhjät pullot pois.

Kasinokaupunki Las Vegasissa krapulaa voi puolestaan hoitaa bussissa. Kyyti krapulabussissa maksaa sadasta kahteensataan euroon riippuen siitä, millaisia hoitoja valitsee.

Puutarhatöitä Kaliforniassa tehnyt mies puolestaan keksi, että ruskeat nurmikot ovat ikävä näky. Osavaltio on kärsinyt kuivuudesta jo kolme vuotta, eikä nurmikoita ole saanut kastella. Mies keksi, että ruskeat nurmikot saa vihreiksi ruiskumaalilla.

Taivaspaikka kympillä

Yhdysvalloissa on myös mahdollisuus ostaa taivaspaikka. Yksi yritys myy noin kymmenellä eurolla paikan taivaaseen. Kympillä saa todistuksen ja henkilöllisyyskortin, jotka todistavat, että niiden haltija on varannut paikan taivaaseen.

Yritys ei myöskään ole unohtanut kuluttajansuojaa. Se lupaa rahat takaisin, jos paikka taivaaseen ei aukenekaan. Kukaan ei tiettävästi ole palannut kinuamaan rahojaan takaisin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.