Lemmikki tekee naisen onnellisemmaksi kuin seksi!

On aika myöntää karvas totuus, etteivät miehet ja naiset ole tasa-arvoisia, mitä tulee seksiin. Uusimmat tutkimustulokset ympäri Eurooppaa paljastavat, että melkein puolet naisista valitsee elämäänsä lemmikin seksin sijaan.

Jo vuosia vallinnut ajatus, siitä että miesten ja naisten libidot olisivat samanlaisia on nyt tullut tiensä päähän. 1960-luvulta lähtöisin oleva vallankumous seksuaalisuuden saralla on tehnyt tehtävänsä: seksuaalisuudesta puhutaan avoimesti, e-pillereiden käyttö on jatkuvassa kasvussa, eikä naisiakaan enää hävetä ostaa kondomeja lähikaupan tiskiltä.

On kuitenkin annettu ymmärtää, että miehet ja naiset olisivat samalla viivalla, mitä tulee haluihin. Tämä on yksi pääaiheista johtavan akateemikko Catherine Hakimin kirjassa Honey Money: The Power Of Erotic, missä seksuaalisuudesta puhutaan pääomana. Kirjaansa varten Hakim teki monia kansainvälisiä tutkimuksia, mitkä rikkoivat myytin siitä, että miehillä ja naisilla olisi samankaltainen seksuaalivietti.

Naisilla alhainen seksuaalivietti

Tutkimuksen tulokset Euroopassa olivat hätkähdyttävät. Ne kertovat, että jopa kolmannella osalla naisista on alhainen tai melkein olematon seksuaalinen vietti. Ja huolimatta siitä, että elämme yliseksualisoituneessa yhteiskunnassa, harva nainen pitää tätä ongelmana.

Vuonna 2008 suoritettuun tutkimukseen osallistui 21 000 naista 21 maasta ja vain neljäsosa ilmoitti seksin tekevän heidät onnelliseksi. Tutkimukseen osallistuneista melkein puolet, 42 prosenttia puolestaan sanoi lemmikkinsä tekevän heidät onnellisemmaksi kuin seksi.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: dailymail.co.uk, Honey Money: The Power Of Erotic Capital

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja