Mainos

Lemmikistä unelmoiva tyttö yritti vakuuttaa vanhempansa nerokkaalla tavalla: "Se tulisi muuttamaan elämäni"

Kissasta haaveilevä tyttö päätti tehdä kaikkensa, jotta vanhemmat suostuisivat hänen pyyntöönsä lemmikin hankkimisesta. Tästä ei ainakaan yritystä puutu!

Poni, kissanpentu tai kilpikonna. Jokainen lapsi on taatusti joskus kinunnut vanhemmiltaan omaa lemmikkiä. Kun perheessä aletaan puhua lemmikin hankkimisesta, vanhempien ensimmäinen kysymys yleensä on, kenen vastuulle lemmikistä huolehtiminen loppupeleissä oikein jää. Usein keskustelu lemmikin hankkimisesta tyssää tähän.

Yksitoistavuotias Romesa päätti varmistaa, että vanhemmat ottaisivat hänen pyyntönsä tosissaan. Peräti kuusi sivua pitkässä tekstissään hän antaa vastaukset vanhempien yleisimpiin huolenaiheisiin.

– Äidille ja isälle. Miksi tulisin rakastamaan kissaa. Kissojen hyödyt ja ratkaisut ongelmiin, esitelmän otsikossa kerrotaan.

Kokosi kissojen parhaat puolet yhteen

Faktoja vilisevässä tekstissä tyttö mainitsee kissojen muun muassa lievittävän stressiä ja olevan hyväksi lapsille. Tytön mukaan kissat voivat myös varoittaa mahdollisista kohtauksista.

– Kissat voivat auttaa pitämään lääkärin loitolla. Kissanomistajilla on kahdeksan prosenttia pienempi mahdollisuus joutua käymään lääkärillä, tekstissä todetaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Romesa toteaa myös, että kissa tekisi hänet todella iloiseksi. Ja kaikki vanhemmathan toivovat, että heidän lapsensa olisivat iloisia, vai mitä? 

– Haluaisin todella kissan, sillä se tulisi muuttamaan elämäni, tyttö toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Romesan sisko jakoi kuvan tästä kattavasta esitelmästä Twitterissä, jossa se on kerännyt runsaasti yhteneviä mielipiteitä. Moni käyttäjä kehuu tytön älykkyyttä ja toivoo, että tämä perustelu vakuuttaisi vanhemmat kissan hankinnasta. 

Lähde: Metro 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.