Leivonnaispakasteilla pullantuoksua näppärästi myös mökillä

Enää ei tarvitse tyytyä pelkästään karjalanpiirakoihin, kun haluaa tuoreiden leivonnaisten tuoksua vähällä vaivalla. Kaupan pakastealtaista löytyy runsaasti vaihtoehtoja sekä suolaisia pikkupaloja että makeita herkkuja. Uutuuksia tulee jatkuvasti markkinoille. Leivonnaispakasteiden tarjonnassa on hienosti huomioitu myös erityisruokavaliota noudattavat kuluttajat, esimerkiksi keliaakikoille löytyy sopivia leipä ja leivonnaisvaihtoehtoja.

Leivonnaispakasteet ovat lisänneet suosiotaan kaikista pakastetuotteista nopeimmin. Erityisesti lapsiperheet ovat löytäneet kaupan pakastealtaista leivonnaiset, joista saa muutaman minuutin paistamisen jälkeen tuoreita herkkuja ja välipaloja. Uunia vaille valmiit pakasteleivonnaiset ovat käteviä käyttää myös kesämökillä, jossa on uuni.

Kylmälaukku kauppareissulle mukaan

Leivonnaispakasteiden säilytykseen pätee samat säännöt kuin muihinkin pakasteisiin. Kylmälaukku on hyvä pitää ostoksilla mukana. Pieni sulaminen ei pilaa leivonnaista, mutta sen nousuominaisuudet heikkenevät. Jos tuote sulaa täysin, se kannattaa paistaa heti. Jääkaapin kylmälokerossa leivonnaispakasteet säilyvät muutaman viikon ja pakastimessa puolisen vuotta.

Leivonnaispakasteiden käyttö on vaivatonta; uuni päälle, pullat uuniin ja ohjeajan jälkeen valmiit tuotteet pöytään. Ja jos vain malttaa, voi pullien antaa kohota puolisen tuntia ennen uuniin laittamista.

(Mtv3-Finfood)

Lue myös:

    Uusimmat