Mainos

Leikittele trendikkäästi väreillä

Voimakas väri ja upea kiilto ovat tämän kauden kuumimmat kynsitrendit. Uudet NIVEA Calcium Power Gloss -kynsilakat raikastavat käsien ilmeen ja kestävät pitkään.

NIVEA Calcium Power Gloss on kestävä, kiiltävä ja hoitava kynsilakka. Sen avulla voi varmistua, että kynnet pysyvät siisteinä ja vastalakatun näköisinä useita päiviä.

Kynsilakkaa on saatavilla kuudessa värissä, joista viisi on raikkaita punaisia ja yksi on kirkas kiiltolakka. Punaiset ovat reheviä ja selkeitä trendivärejä, jotka näyttävät hyviltä kevään kirkkaassa valossa. Väreissä on valittavana niin pinkkiin ja luumuun vivahtavia sävyjä kuin aina muodikasta puhtaan punaistakin. Trendikkäillä intensiivisillä väreillä voi leikitellä ja piristää asukokonaisuuksia.

NIVEA Calcium Power Gloss -kynsilakan tärkeimmät ainesosat ovat

 • kristallikiiltopolymeerit
 • Rubin Powder
 • kalsium
 • arktinen mineraaliyhdiste

Erityinen Rubin Powder -ainesosa ja kristallipolymeerit tekevät kynsilakasta kauniin kiiltävän. Kalsium vahvistaa kynsiä ja estää niitä katkeilemasta.

Kynsilakan kestävyys perustuu arktisen alueen ankarista olosuhteista löydettyihin mineraaliyhdisteisiin. Arktinen mineraaliyhdiste on uutettu islantilaisesta jäkälästä. Islannin jäkälä sisältää A- ja C-vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja. Ainutlaatuisen mineraaliyhdisteen ansiosta lakka kestää siistinä jopa viisi päivää.

NIVEA Calcium Power Gloss -kynsilakka on saatavilla kuudessa intensiivisessä sävyssä: 90 Star Gloss, 92 Rose Gloss, 94 Sorbet Gloss, 96 Fuchsia, 97 Berry Gloss ja 99 Lilly Gloss.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.