Leikittele naisellisilla ja aistikkailla väreillä

NIVEA-meikit ja ranskalainen alusvaatesuunnittelija Chantal Thomass ovat luoneet meikkikokoelman, jossa korostuvat naisellisuus ja aistikkuus. Huuli- ja poskipunien sekä luomivärien värisävyt ovat täyteläisiä ja pakkauksissa leikitellään aistikkailla, ylellisyyttä korostavilla kuvioilla.

Muodin maailmassa alusvaatesuunnittelun kuningattareksi kruunattu Chantal Thomass on niittänyt kansainvälistä mainetta naisellisen viettelevillä alusasuillaan.

Chantal Thomass, Pariisin lahja alusvaatesuunnittelulle

Rohkeaa viettelevyyttä uhkuva Chantal Thomass on muoti-ikoni, joka tunnetaan ylellisistä alusvaateluomuksistaan. Hän on luonut itselleen nimeä 1960-luvulta lähtien mullistamalla perinteiset alusasujen materiaalit ja tuomalla rintaliivit, sukat, sukkanauhaliivit ja korsetit muotiin. Mallistot ovat fantasian ja ironian innoittamia. Chantal Thomassin tyyli, joka on täynnä glamouria ja seksikkyyttä, on lyönyt läpi kaikkialla maailmassa. Hänen tuotteitaan myydään 25 maassa.

”Meikin pitää mielestäni olla intohimon kohde; luomalla aistikkaan NIVEA-kokoelman halusin hemmotella kaikkia naisia.”

Chantal Thomass

Aistikas kokoelma jännittävissä pakkauksissa

Chantal Thomassin suunnittelema NIVEAmeikkikokoelma on pakattu arvoituksellisiin tummansinisiin pakkauksiin. Luomivärien sävyn voi tarkistaa pakkauksen avaimenreiästä ja poskipunien pakkauksia koristaa korsettikuviointi.

NIVEA by Chantal Thomass -meikkikokoelman sävyt:

NIVEA Colour Passion by Chantal Thomass -huulipunat

81 Beige plaisir

82 Rose so lovely

83 Pink baby doll

84 Rouge scarlet

85 Chocolat exquis

86 Bedtime plum

87 Lingerie pink

69 Rouge d’amour

NIVEA Creative Eyes by Chantal Thomass -luomivärit

27 Bleu desire

29 Amour de violette

30 Smokey grey

69 Hypnotic black

NIVEA Blush by Chantal Thomass -poskipunat

05 Secret rose

06 Fever pink

NIVEA Colour Passion by Chantal Thomass -huulipunat

Voimakkaiden hienojakoisten pigmenttien ainutlaatuinen yhdistelmä tekee huulipunasta erittäin peittävän yhdellä sipaisulla. Pehmeät öljyt ja vahat tekevät koostumuksesta voidemaisen ja saavat huulipunan tuntumaan huulilla silkkiseltä. Jojobaöljy ja E-vitamiini pitävät huulet pehmeinä ja kosteutettuina ja saavat ne näyttämään täyteläisiltä. Sävyvalikoimassa on vaaleanpunaisia, luumunvärisiä ja violettiin taittuvia vahvoja värejä sekä täyteläisiä punaisia.

NIVEA Creative Eyes by Chantal Thomass -luomivärit

Samettisen pehmeä luomiväri sisältää silikonia, joka saa sen levittymään helposti ja kestämään pitkään. Helmiäis- ja väripigmentit korostavat silmien muotoa, antavat kaunista satiinin hohdetta tai luovat intensiivisiä väriefektejä ja dramaattisen ilmeen. Luonnollinen puuteri poistaa rasvaisuuden ja tekee lopputuloksestakauniin tasaisen. Neljä sävyä ovat vaalea jään sininen, tumma rosa, savun harmaa sekä tumma kupari.

NIVEA Blush by Chantal Thomass -poskipunat

Puuterien ja öljyjen silkinpehmeä yhdistelmä hoitaa ihoa ja luo pitkäkestoisen, satiininhohtoisen vaikutelman. Sävyt toimivat päivällä ja illalla.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat