Tappara kaappasi Leijonissa esiintyneen puolustajan kilpailijalta

Puolustaja Ruben Rafkin siirtyy Tapparaan.

Kolmannen peräkkäisen Suomen mestaruuden voittanut Tappara on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Ruben Rafkinin kanssa. Rafkin, 22, siirtyy Tampereelle kasvattiseurastaan TPS:stä.

Rafkin on taitava kahden suunnan fyysinen puolustaja ja omaa erittäin vahvan luistelun. Hän on myös taitava pelaaja kiekon kanssa. Nuori pelaaja on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Liigassa. Hienoa saada Rafkin Tapparaan, urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa sanoo Tapparan tiedotteessa.

Rafkin on pelannut SM-liigassa neljällä kaudella 196 runkosarjan ottelussa. Päättyneellä kaudella hän pelasi TPS:n puolustuksessa 57 runkosarjanottelussa, joissa keräsi pisteet 4+21. Yhdeksässä pudotuspeliottelussa tilille kilahti yksi syöttöpiste.

Rafkin debytoi tällä kaudella myös maajoukkueessa Sveitsin EHT-turnauksessa.

Tapparan puolustus menee mestaruuskauden jälkeen suurelta osin uusiksi. Päättyneen kauden joukkueesta jatkavat Otto Leskinen, Joni Tuulola ja Olli Juolevi. Uusina puolustajina joukkueeseen ovat liittyneet Rafkinin lisäksi KalPasta siirtynyt Hugo Gallet, Ässistä siirtynyt Aleksi Matinmikko ja SHL:n MoDossa viime kaudella kiekkoillut Daniel Brickely.

Lue myös:

    Uusimmat