Leijonan vuosihoroskooppi 2021

Leijonan vuosihoroskooppi 2021: Leijonien perhe-elämä on tänä vuonna iloista ja onnellista. Sinkkuleijonilla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet löytää elämänsä rakkaus!

Rakkaus

Rakkautta ja romantiikkaa on leijonille luvassa runsain mitoin vuonna 2021. Leijona antaa rakkaudessa kaikkensa, mutta haluaa myös saada yhtä paljon. Yhtään vähemmän ei hänelle riitä.

Parisuhteessa olevat leijonat eivät aina osaa arvostaa kumppaniaan tarpeeksi paljon, vaan pitävät häntä helposti itsestäänselvyytenä. Muistuta aina välillä itseäsi siitä kuinka tärkeä ja rakas kumppanisi sinulle on, ja kerro se myös hänelle.  Kun saatte kommunikaation välillänne toimimaan, pääsee rakkauskin taas roihuamaan.

Sinkkuleijonilla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet löytää elämänsä rakkaus. Olet suorastaan ällistynyt siitä, kuinka onnistut kaikkien pettymysten jälkeen löytämään ihmisen, joka vastaa sekä henkisesti että fyysisesti niin täysin sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Häntä todella kannatti odottaa.

Perhe

Leijonien perhe-elämä on tänä vuonna iloista ja onnellista. Perheen nuorimmat jäsenet ovat sinulle suuri ilon ja ylpeyden lähde. Toivoisit voivasi viettää enemmän aikaa perheesi kanssa, mutta lukuisat velvollisuutesi eivät aina salli sitä. Siksi voitkin ajoittain tuntea riittämättömyyttä.

Työ ja ura

Sinä olet työssäsi luotettava ja teet varmasti sen minkä olet luvannut tehdä. Tänä vuonna osaat myös järjestellä ja aikatauluttaa työsi entistä paremmin. Se tekee sinusta vieläkin tehokkaamman. Luot myös uusia suhteita ja yhteyksiä. Niinpä sinulle voi tarjoutua uusia työmahdollisuuksia, vaikket niitä varsinaisesti etsisikään. Tartu kiinni, kun sellainen osuu kohdalle.

Raha

Mitään suuria rahaongelmia ei sinulle ole tänä vuonna luvassa, vaikka sinulla kieltämättä onkin taipumusta olla välillä hieman tuhlaileva. Et voi vastustaa kiusausta hankkia jotakin sellaista mitä et välttämättä tarvitse, mutta minkä tiedät tuovan sinulle paljon iloa.

Opiskelu

Opiskeluissasi joudut tekemään tänä vuonna tavallista enemmän työtä. Monet muut asiat kilpailevat huomiostasi, ja sinun voi olla välillä todella vaikea keskittyä opiskeluun. Täydellinen omistautuminen opinnoille on kuitenkin ainoa keino saada opintosi viedyksi kunnialla päätökseen.

Terveys

Älä rasita itseäsi liikaa henkisesti tai fyysisesti. Sinulla on yleensä taipumusta liioitella kaikessa mistä innostut. Jos alat harrastaa jotakin urheilulajia, menet siinäkin helposti liiallisuuksiin. Sinulle ei riitä, että urheilet kevyesti silloin tällöin. Sinä teet sitä täysillä ja koko ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja