Mainos

Leijonan vuosihoroskooppi 2018

Rahallisesti vuosi on hieno. Mitä enemmän ansaitset, sitä enemmän pystyt myös panemaan rahaa säästöön!

RAKKAUS

Rakkaus voi yllättää.

Sinkkujen kannattaa muistaa, että rakkaus voi saapua silloin, kun sitä kaikkein vähiten odottaa. Älä siis etsi rakkautta epätoivoisesti, vaan pidä silmäsi ja mielesi avoimina ja asenteesi myönteisenä. Älä ole niin torjuva, vaan anna rakkaudelle mahdollisuus.

Huumori tekee parisuhteelle hyvää, etenkin jos se on molemmista osapuolista hauskaa. Älä anna sen kuitenkaan estää rakentavaa keskustelua. Kaikkia ongelmia ei voi kuitata puujalkavitseillä, vaan joskus ongelmiin täytyy oikeasti tarttua ja selvittää ne. Sen jälkeen suhde jatkuu entistä parempana – ja hauskempana.

PERHE JA YSTÄVÄT

Vietät ihania hetkiä perheesi parissa tänä vuonna. Perhe on tukenasi aina kun tarvitset, ja silloinkin kun et ehkä edes itse ymmärrä tarvitsevasi. Lapset tuottavat sinulle suurta iloa, ja voit olla ylpeä heidän menestyksestään. Perheeseesi saattaa tulla myös aivan uusi jäsen, joka voi olla yhtä hyvin kaksi- kuin nelijalkainenkin.

TYÖ JA URA

Työssäsi saavutat tuloksia, joita et itse olisi osannut odottaa. Saatat ylittää myös esimiehesi odotukset, vaikka hän taitoihisi luottaakin. Se antaa sinulle itsevarmuutta ottaa enemmän vastuuta ja astua askel eteenpäin urallasi, kenties hieman uuteen suuntaankin. Viimein sinusta tuntuu, että olet löytänyt oman paikkasi.

OPISKELU

Sinä teet tänä vuonna ankarasti työtä opintojesi eteen, mutta silti sinusta voi tuntua, ettet edisty toivomallasi tavalla. Et ehkä keskity riittävästi, vaan ajatuksesi harhailevat muualle silloinkin, kun luulet opiskelevasi täysipainoisesti.

RAHA

Rahallisesti vuosi on hieno. Mitä enemmän ansaitset, sitä enemmän pystyt myös panemaan rahaa säästöön tulevaisuuden suunnitelmien varalle. Ja sellaisiahan sinulla on. Älä siis innostu ostelemaan turhuuksia.

TERVEYS

Terveys on tärkein voimavarasi. Ulkoilu ja liikunta ovat parhaita tapoja huolehtia terveydestäsi ja kunnostasi. Tänä vuonna innostutkin liikkumaan aivan uudella innolla.

UUDENVUODENLUPAUS 2018

Uskalla unelmoida ja tavoitella suuria.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.