Leijonan syyshoroskooppi 2022: Alkusyksystä voi rakkaudessa esiintyä ryppyjä

2:34
KATSO MYÖS: Uhkaako tylsä arki suhdetta? Asiantuntija antaa vinkkinsä: "On ravitsevaa, tervettä ja oikeus ottaa omaa aikaa..."

Syksy ei tuo leijonien elämään kovinkaan suuria muutoksia.

Lomailemaan sinä et ole ehtinyt juuri ollenkaan, vaan olet jatkanut läpi kesän kiihkeää elämäntyyliäsi, ja sama jatkuu myös kesän vaihtuessa syksyksi.

Alkusyksystä voi leijonien rakkaudessa esiintyä ryppyjä, joko todellisia tai mustasukkaisuuden ja vilkkaan mielikuvituksen synnyttämiä. Jos suhteenne on kuitenkin muuten vahvalla ja vakaalla pohjalla, rypyt oikenevat kyllä syksyn edetessä.

Yritä siihen saakka vältellä riitoja kaikin tavoin, ettei tilanne pääse turhaan kärjistymään. Talvea vietätte jo hyvinkin romanttisissa merkeissä, eikä rakkauden rypyistä ole enää tietoakaan.

Sinkkuleijonien ei kannata etsiä rakkautta epätoivoisesti. Kun keskityt siihen, mitä mieluiten teet, pystyt olemaan oma itsesi ja parhaat puolesi pääsevät esiin. Silloin vedät juuri sopivanlaisia ihmisiä puoleesi ja voit löytää sen oikean ennen kuin huomaatkaan.

Syksyn tullen alat painaa jarrua

Leijonien sosiaalinen elämä on ollut vilkasta koko kesän ajan. Syksyn tullen alat painaa jarrua päälle ja siirtää huomiotasi entistä enemmän työhön sekä kotiin perheen pariin.

Perhe ja koti ovatkin sinulle todella tärkeitä ja tuovat tasapainoa elämääsi. Sinä olet valmis suojelemaan läheisiäsi tarvittaessa kynsin ja hampain. Kotona tuntee levoton leijonakin olonsa rauhalliseksi ja pystyy rentoutumaan ja lataamaan akkujaan.

Ei mitään uutta työrintamalla

Sinun työkuviosi jatkavat kesän jälkeen kulkuaan samoilla vanhoilla poluilla. Mitään uutta ei ole odotettavissa ainakaan heti syksyn alkaessa. Sinä et kuitenkaan pidä liiasta rutinoitumisesta työssäsikään, ja pian mielesi alkaakin täyttyä erilaisista uusista ja mielenkiintoisista suunnitelmista.

Ennen kuin huomaatkaan, saatat olla jo menossa täysillä aivan uusiin suuntiin urallasi.

Sinä tunnet muutenkin olevasi tänä syksynä täynnä energiaa ja elinvoimaa. Niitä sinä tarvitsetkin, jotta vältät stressin, jota kiihkeä elämäntyylisi voi sinulle aiheuttaa. Vastapainoksi sinä osaat myös levätä ja laiskotella kunnon kissaeläimen tavoin.

Katso myös: Miten stressipallon saa purettua? Tässä helpot liikkeet, joilla stressiä saa purettua kehosta kotioloissa:

4:06
Näin purat stressin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja