Leijonahyökkääjälle hattutemppu Latvian verkkoon - katso maalit!

Juuso Puustinen siivitti hattutempullaan Suomen jääkiekkomaajoukkueen 5-0-voittoon Euro Hockey Tour Challenge -turnauksen ottelussa Latviasta.

Leijonien maalinteon aloitti kahden miehen ylivoimalla Mikko Mäenpää Ville Uusitalon syötöstä ajassa 7.25.

Toisessa erässä alkoi Puustinen-show, kun hän teki kaksi maalia reilussa kolmessa minuutissa.

Ensimmäiseen osumaansa Puustinen sai "komean" esityön teki isäntien puolustaja Kristaps Sotnijeksilta, joka syötti hänet täysin yksin läpi isäntien maalivahtia Edgars Lusinsia vastaan.

Puustinen täydensi hattutemppunsa kolmannessa erässä vain reilun puolen minuutin pelin jälkeen.

Suomen 5-0-lukemat viimeisteli Juuso Hietanen ylivoimalla.

Joukkueet kohtaavat uudestaan perjantaina.

Riika:

Miesten maaottelu:

Latvia-Suomi 0-5 (0-1, 0-2, 0-2)

1. erä: 7.25 Leo Komarov (Mikko Mäenpää-Ville Uusitalo) 0-1 yv.

2. erä: 24.31 Juuso Puustinen 0-2, 27.37 Juuso Puustinen (Janne Pesonen) 0-3.

3. erä: 40.39 Puustinen 0-4, 45.27 Juuso Hietanen (Pesonen-Pasi Puistola) 0-5 yv.

Suomen maalivahdin Teemu Lassilan torjunnat: 4+11+11=26.