Lehtiväite: Pettämiskohun keskellä oleva näyttelijä mukaan suosikkisarja The Crowniin – hyppäisi keskelle maailman puhutuinta kolmiodraamaa

Siviilielämässään keskelle pettämiskohua joutunut Dominic West nähdään brittilehtien mukaan vanhemman prinssi Charlesin roolissa The Crown -sarjassa.

The Affair -sarjasta tuttu näyttelijä Dominic West, 50, joutui hiljattain keskelle massiivista kohua, kun hänet kuvattiin Roomassa läheisissä tunnelmissa muun muassa Downton Abbey -sarjasta tutun näyttelijän Lily Jamesin, 31, seurasta.

Brittilehdet kertovat nyt, että West on pääsemässä myös töissä keskelle kenties maailman tunnetuinta kolmiodraamaa, sillä lehtitietojen mukaan hänet tullaan näkemään The Crown -sarjassa vanhemman prinssi Charlesin roolissa aikana, jolloin hänen ja prinsessa Dianan avioliitto kariutui.

Prinsessa Diana aiheutti 1990-luvun alussa kuningatar Elisabetin kannalta kiusallisen kohun laukomalla haastattelussa suorat sanat siitä, kuinka prinssi Charlesin nuoruudenrakkaus Camilla Parker-Bowles oli ollut kolmas henkilö heidän avioliitossaan.

Netflixin suursuosion saaneen sarjan neljäs tuotantokausi tulee katsottavaksi marraskuun puolivälissä, mutta spekulaatiot seuraavista kausista käyvät jo täyttä häkää. 

Sarjan tuotanto ei ole vielä tiedottanut, että West olisi valittu rooliin, eivätkä Westin edustajat kommentoineet asiaa Daily Mailille. The Sunin lähteiden mukaan asiasta neuvotellaan kuitenkin parhaillaan. Tuotanto on sen sijaan vahvistanut jo aiemmin, että vanhemman prinsessa Dianan roolissa viidennellä tuotantokaudella nähdään näyttelijä Elizabeth Debicki.

– Sarjan tekijät ovat pohtineet rooliin useita tähtiä, mutta tällä hetkellä he tahtovat hänet (West). Diiliä hierotaan parhaillaan, sisäpiirilähde kertoo lehdelle.

– Se olisi todella tärkeä rooli Dominicille, mutta ironia ei jää keneltäkään huomaamatta.

Brittilehti Daily Mailille puhuneet lähteet kertoivat, että Westin vaimolle ja neljän lapsen äidille Catherine Fitzgeraldille, 49, Westistä ja Jamesista julkaistut kuvat tulivat täysin puskista ja hän murtui nähdessään ne.

West ja Fitzgerald järjestivätkin yllättävän tempauksen viikko sitten, kun pari suuteli toisiaan kotitalonsa portailla ja näytti paikalle kutsutuille valokuvaajille paperia, jossa oli niukkasanainen viesti.

– Avioliittomme on vahva ja olemme todellakin edelleen yhdessä. Catherine ja Dominic, kuului pariskunnan viesti.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja