Suosikkinäyttelijä jäi kiinni julkisesta muhinoinnista Downton Abbey -tähden kanssa – vaimolta yllättävä ulostulo heti käryn käytyä

Hempeistä tunnelmista näyttelijä Lily Jamesin kanssa yllätetty Dominic West ja tämän vaimo Catherine Fitzgerald järjestivät erikoisen julkisen esiintymisen pettämiskohun jälkeen.

Pettämisestä kertovasta The Affair -sarjasta tuttu näyttelijä Dominic West, 50, ikuistettiin viime viikonloppuna Roomassa läheisissä tunnelmissa muun muassa suosikkisarja Downton Abbeysta tutun näyttelijän Lily Jamesin, 31, kanssa.

Brittilehti Daily Mailille puhuneet lähteet kertoivat, että Westin vaimo ja neljän lapsen äiti Catherine Fitzgeraldille, 49, kuvat tulivat täysin puskista ja hän murtui nähdessään ne.

West ja Fitzgerald järjestivätkin yllättävän tempauksen tiistaina Britanniassa sijaitsevan kotinsa edustalla, kun pari suuteli toisiaan kotitalonsa portailla ja näytti paikalle kutsutuille valokuvaajille paperia, jossa oli niukkasanainen viesti.

– Avioliittomme on vahva ja olemme todellakin edelleen yhdessä. Catherine ja Dominic, kuului pariskunnan viesti.

Daily Mailissa kuitenkin kiinnitettiin huomiota, että Fitzgerald piilotteli farkun taskuissaan toista kättään, eikä tämän vihkisormusta näin ollen näkynyt.

Dominic West ja Lily James oli nähty Roomassa muun muassa ajelemassa yhdessä sähköskootterilla ja heidän seurassaan liikkui ainakin osan ajasta myös molempien manageri ja ystävä Angharad Wood, tämän 9-vuotias tytär sekä näyttelijä Katy Sanders.

Seurueen kerrotaan nauttineen runsaasti viiniä ravintolassa ja illan lopuksi James ja West päätyivät varsin läheisiin tunnelmiin keskenään.

West on ollut naimisissa maisemasuunnittelijana työskentelevän Catherine Fitzgeraldin kanssa vuodesta 2010.

Vaimoa kuvien tultua julki lohduttanut ystävä kommentoi aiemmin Daily Mailille, että kuvat järkyttivät Fitzgeraldia, sillä tämä on ollut siinä uskossa, että parin avioliitossa on kaikki kunnossa.

Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta: 13-vuotias Dora, 12-vuotias Senan, 11-vuotias Francis sekä 7-vuotias Christabel. Westillä on lisäksi 21-vuotias tytär aiemmasta suhteestaan aristokraatti Polly Astorin kanssa.

Westin ja Fitzgeraldin edustajat eivät ole kommentoineet viime päivien tapahtumia lehdistölle sen enempää.

West kommentoi yksiavioisuuteen liittyviä kysymyksiä vuonna 2016 The Affair -sarjaa promotessaan. Hän sanoi tuolloin Harper's Bazaarille, ettei yksiavioisuus välttämättä ole "ainoa luonnollinen tapa olla".

– Tämä on yksi niistä aiheista, joista ihmisillä on todella vahvat mielipiteet, koska kaikilla on mahdollisuus kokeilla sitä. Monet ovat kokeilleet ja monet pelkäävät sitä, näyttelijä pohti tuolloin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja